Merhabalar,başka rom flaşlandığında verileri kaybetmeme gibi bir seçenek varmı?yoksa sıfırlanır mı her şey? teşekkürlerHocam cihazınız dirençli imiş modem dosyası yüklemenize gerek yok. İstediğiniz romu (endonezya) indirip direkt olarak mi flash üzerinden flashlayabilirsiniz.
Hocam mi flash üzerinde öyle bir seçenek var ancak ben hiç denemedim ne kadarını tutuyor ne kadarı gidiyor bilgim yok. Veya twrp üzerinden format data yapmadan rom flashlayabilirsiniz ancak herhangi bir sorunda formatlamak zorunda kalabilirsiniz. Ben hep temiz kurulum yaptığım için çok bilgim yok bu konuda.Merhabalar,başka rom flaşlandığında verileri kaybetmeme gibi bir seçenek varmı?yoksa sıfırlanır mı her şey? teşekkürler
Hani hyperos geldiği zaman ben rom dosyasını global yapmayı planlıyorum artık bakalım duruma göreNe öneriyon
Endonezya 13.05/Redmi Note 9 pro.Endonezya romlarda wowifi çalışmıyor hocam
Ayarlarda görünüyor zaten ama uçak moduna alıp arama yapmayı denedinizmi?Endonezya 13.05/Redmi Note 9 pro.
açılıyor ve çalışıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
denemedim hocam. arada bi wowifi sembolü görünüyor diye hiç deneme ihtiyacı duymadım.Ayarlarda görünüyor zaten ama uçak moduna alıp arama yapmayı denedinizmi?