Hocam, Benim fikrim, önümüzdeki yıl için 5G bir cihaza geçmenin, daha fazla para ödemekten başka bir artısı olmayacak.Operatörler 5G ye geçmeden sizin cihazınız 5G olsa ne olacak. 5G nesnelerin interneti olarak nitelendiriliyor. Okuduklarıma bakınca, salt telefon kullanıcısı için devrim niteliğinde bir yenilikte olmayacağı söyleniyor.Bende önümüzdeki bahar ayında 5G li bir telefona geçmek istiyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız iyi olur benim için de...
(biraz konu dışına çıktım kusura bakmayın)
öyle haklısın. Türkiye için 2020 sonu deniyordu.EU romu da Beta kullanma tarafındayım.Sorunlar çözümüne daha erken kavuşuyor.Beta adı üstünde deneme sürümü, elbette sorunlu olma ihtimali var ama en geç bir iki haftada düzeltiliyor.
.
Hocam, Benim fikrim, önümüzdeki yıl için 5G bir cihaza geçmenin, daha fazla para ödemekten başka bir artısı olmayacak.Operatörler 5G ye geçmeden sizin cihazınız 5G olsa ne olacak. 5G nesnelerin interneti olarak nitelendiriliyor. Okuduklarıma bakınca, salt telefon kullanıcısı için devrim niteliğinde bir yenilikte olmayacağı söyleniyor.