Çözüldü Global stock rom a dönüş yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Arkadaşlar elimde redmi 5 plus var ve bootloader açıp twrp ile miupro kurdum
Memnunum mamnum olmasına da bazı yerlerde durduruldu hataları vermesi canımı sıkıyor
Şimdi ben redmi 5 plus sitesinden global rom u indirsem nasıl geri dönerim orjinal yazılıma ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
64 bit Mi Flash ile tgz uzantılı olan Global romu indirip PC üzerinden sağlıklı bir şekilde dönüş yapabilirsiniz hocam.

• Beğen
Tepkiler: zLa
Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 bit Mi Flash ile tgz uzantılı olan Global romu indirip PC üzerinden sağlıklı bir şekilde dönüş yapabilirsiniz hocam.
Hocam twrp ile de yüklenebiliniyormuş öyle okudum açıkçası kafamı karıştırdı bu durum
Resmi bir romu resmi olmayan bir recovery ile nasıl yükleyebiliriz anlamış değilim

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam twrp ile de yüklenebiliniyormuş öyle okudum açıkçası kafamı karıştırdı bu durum
Resmi bir romu resmi olmayan bir recovery ile nasıl yükleyebiliriz anlamış değilim
Hocam ben size en temiz ve sağlıklı yolu yazdım. Diğer konuda açmış olduğunuz o hataları tekrar almamanız için dediğim yöntem ve temiz kurulum yapmanız gerekir. Twrp ile yükleyebilirsiniz sıkıntı yok ama cihazınızın Mi Logosunda kalma ihtimali olabilir. Tabi her zaman olduğu gibi yedeklerinizi almayı unutmayın.

Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Hocam ben size en temiz ve sağlıklı yolu yazdım. Diğer konuda açmış olduğunuz o hataları tekrar almamanız için dediğim yöntem ve temiz kurulum yapmanız gerekir. Twrp ile yükleyebilirsiniz sıkıntı yok ama cihazınızın Mi Logosunda kalma ihtimali olabilir. Tabi her zaman olduğu gibi yedeklerinizi almayı unutmayın.
Tamamdır hocam Allah razı olsun elinize sağlık
Birde Böyle yapınca haliyle twrp kalkıp yerine orjinal recovery de yüklenmiş mi olucak ?
[doublepost=1529227235,1529227189][/doublepost]
Birde mi flash ile yaptığımda miupro romunun üzerine mi kuracak yoksa eski rom u siliyor mu

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tamamdır hocam Allah razı olsun elinize sağlık
Birde Böyle yapınca haliyle twrp kalkıp yerine orjinal recovery de yüklenmiş mi olucak ?
[doublepost=1529227235,1529227189][/doublepost]
Birde mi flash ile yaptığımda miupro romunun üzerine mi kuracak yoksa eski rom u siliyor mu
Yükleme yaparken "Clean all" seçeneğini seçtiğiniz taktirde telefon üzerinde hangi rom veya veri olsun silerek sıfırdan başlamış olacak. Twrp içinde, yükleme bitip ilk kurumundan sonra tekrar Fastboot üzerinden Twrp yükleyin ve cihazı yeniden başlatmadan önce Magisk ile root edereseniz bu derttende kurtulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: zLa
Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Yükleme yaparken "Clean all" seçeneğini seçtiğiniz taktirde telefon üzerinde hangi rom veya veri olsun silerek sıfırdan başlamış olacak. Twrp içinde, yükleme bitip ilk kurumundan sonra tekrar Fastboot üzerinden Twrp yükleyin ve cihazı yeniden başlatmadan önce Magisk ile root edereseniz bu derttende kurtulabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam sağolun

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt