Yardım global stabile geri dönmek istiyorum

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miroom stabil miui 11
Telefon Modeli
redmi note 5 ai 3/32
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba miroom kullanıyordum ve çeşitli sebeplerden global stabile dönmeye karar verdim . bunu nasıl yapacağım ?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bende miroomu sevmiyorum sebeblerim vardi benimde bende senin gibi stabile döndüm sonra xiaomi.eu betaya geçtim aradığım herşeyi onda buldum global romla xiaomi.eu romların farkı çok var

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende miroomu sevmiyorum sebeblerim vardi benimde bende senin gibi stabile döndüm sonra xiaomi.eu betaya geçtim aradığım herşeyi onda buldum global romla xiaomi.eu romların farkı çok var
Miroomu sevdim şahsen. Wifi sıkıntısı açısından globale dönmek istiyorum. Sonrasında belki eu deneyebilirim. Nasıl döndüğünüzü anlatırsanız gerçekten çok sevinirim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu programa mi hesabı girerek dönebilirsiniz veya twrp üzerinden global rom yükleyerek yine dönebilirsiniz hatta cihazı fastboot moda alıp mi-flash ile tertemiz global rom kurarak dahi dönebilirsiniz tercih sizin okuyarak/araştırarak her rom yüklenir/dönülür....

Son düzenleme:
Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Miroomu sevdim şahsen. Wifi sıkıntısı açısından globale dönmek istiyorum. Sonrasında belki eu deneyebilirim. Nasıl döndüğünüzü anlatırsanız gerçekten çok sevinirim
Mi flash toolu pcye indirin cihaziniza uygun olan tgz uzantılı fastboot global romu mi flash tool ile seçip yükleyin bl kilidini kapatmak için clean and lock yapin dikkat edin telefonunuzda rollback varsa cihaz brick olur

Oyla:

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash toolda bir hata ile karşılaştığım için kullanamadım açıkçası. Log hatasını aştım sonrasında pes ettim sabah hallediceğim inşallah

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi flash toolda bir hata ile karşılaştığım için kullanamadım açıkçası. Log hatasını aştım sonrasında pes ettim sabah hallediceğim inşallah

Tamam, sen rahat uyu biz sabaha sana romları, dönüş yöntemlerini konuya ekleriz sende sabah sabah kahvaltısından sonra dinlenmiş kafa ile bismillah der başlarsın Yes~~

Oyla:
Üst Alt