- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
Bu yöntem riskli değil hocam.Eğer sistem başlatıcı çökerse,bildirim çubuğunu indirip sağ üstten ayarlara girip sistem başlatıcının güncellemelerini kaldırın herşey eskisine döner.Başlangıç ekranınız sıfırlanır.Android 9'sa sürümünüz zaten sorun olmaz.Uzun zamandır hâlâ launcher çıkacak uygulama sekmesi olacak yazı fontları gelecek diye beklemedeyiz. Ne zaman sistem başlatıcı güncelleme geliyor umutlanıyoruz bakıyorum yeni birşey yok. Apkmirror sitesinde indirme niyetine girsek bu sefer acemilikten telefonu çökertiriz korkusu ile yapmıyorum.
Teşekkürler hocam.Elinize sağlık hocam
Elinize emeğinize sağlık..Merhaba arkadaşlar,bir süredir denediğim için şimdi paylaşıyorum.Garantili cihaz kullanan,bootloader kilidi kapalı olan veya Global Rom kullanmayı tercih edenler için uzun yıllardır çözümü yoktu ama sanırım artık var.Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve ne arayüz restart attı ne duvar kağıdı ne de başka bir hata.Sanki TWRP'den flaşlamışız gibi çalışıyor maşallah.Öncelikle altını çizerek belirteyim her cihazda çalışmıyor ama şimdilik.Deneyimlerinizi yazdıktan sonra her cihazda çalıştıracağız inşallah.
MI 9 SE
Android:9
MIUI 11 Global EEA V11.0.4.0
Root Erişimi:Yok
Bootloader:Açık
cihazımda denenmiştir,hiçbir sorun gözlemlemedim.Google Product Sans ile denedim.Ubuntu ile denedim.
Evet şimdi asıl sorun MIUI sistem başlatıcıda.Fontu uyguladıktan sonra,tüm o yeniden başlatmaların,duvar kağıdı sıfırlamaların,uygulama hatalarının ana sebebinin MIUI sistem başlatıcı olduğunu anladım.Android 10 cihazlarda şuanlık çalışmayabilir dediğim gibi.
İlk olarak aşağıdaki linkte verdiğim MIUI Sistem Başlatıcıyı kuruyoruz.(Android 10'durduruldu hatası veriyor sanırım,siz bir alt sürümünü deneyip işlemleri yapın belki çalışır)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha sonra bölgeyi hindistan yapıyoruz ve temalara giriyoruz.Alt taraftan ''T Simgesine''(Yazılar)'a basıyoruz;
Google Sans için-(''Google Sans V3'' sürümü de var isteyen deneyebilir)''Product Sans Font'' yazıyoruz,seçiyoruz ve uygula diyoruz ardından telefonu yeniden başlatıyoruz.
Apple San Francisco için-''San Francisco''yazıyoruz,seçiyoruz ve uygula diyoruz ardından telefonu yeniden başlatıyoruz.
Ubuntu için-''Ubuntu''yazıyoruz,seçiyoruz ve uygula diyoruz ardından telefonu yeniden başlatıyoruz.
Nit22 isimli kullanıcıda çok güzel fontlar var.
--Font kurulduktan sonra bölgeyi tekrar Türkiye yapabilirsiniz.
--Temalar sürümü-1.5.5.7-global
Aşağıdaki ilk resim Google Sans,diğerleri Ubuntu.
"Sistem başlatıcı sürekli duruyor"hatası alanlar aşağıdaki sürümü deneyebilir ama bu sürümde fontların çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizde sağolun ...Sağolun hocam