Çözüldü Global romdan Eu roma geçme

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Arkadaşlar bugün geçiş yapicam ama yaparken twrp den neleri silmem gerekiyor wipe den. Bi arkadaş format data yapsan yeter dedi ama emin olamadım. Bilgisi olan var mı

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Arkadaşlar bugün geçiş yapicam ama yaparken twrp den neleri silmem gerekiyor wipe den. Bi arkadaş format data yapsan yeter dedi ama emin olamadım. Bilgisi olan var mı
ben de dün ilk defa yaptım hocam. mi flash ile bl kilidi açmaya çalışın size bir süre verecek , vermeyedebilir. Süre biterse bl kilidini açabilirsiniz veyahut bl kilidiniz zaten açıksa yada süre vermeden açtıysa xiaomitoolv2 yi yükleyin yukarda hocamın verdiği linkten romu bilgisayarda indirin telefonu pcye bağlayıp usb hata ayıklama modunda xiaomitoolv2 ile twrp yükleyin sonra twrp moduna geçin 4 wipe yapın ardından format data yapın daha sonra o romu bilgisayardan telefona aktarıp twrpden install bölümünden flashlayın. Kolay gelsin

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi kafamin karıştığı tek şey var. İlk geçişte eu ya . Sadece format data yapsam yeterli mi yoksa wipe den herşeyi kaldiricakmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bootloaderi sıfırladigim an miui kurmadan direkt twrp den silme yapip eu kursam sorun olur mu. Yoksa miui kurup hesabimi falan girip sonra mi twrp den silmem ve eu kurmam gerekir

Bide bootloaderi sıfırladigim an miui kurmadan direkt twrp den silme yapip eu kursam sorun olur mu. Yoksa miui kurup hesabimi falan girip sonra mi twrp den silmem ve eu kurmam gerekir

Son düzenleme:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Şimdi kafamin karıştığı tek şey var. İlk geçişte eu ya . Sadece format data yapsam yeterli mi yoksa wipe den herşeyi kaldiricakmiyim

Temiz olmasını istiyorsanız , Romu internette yukledoyseniz ve twrp varsa , bl kilidiniz açıksa , wipe> advanced wipe > dalvik cache , system , data , cache (4wipe denir buna) yapıp kaydırın ardından aynı yerden format data yapın sonra geri gelip reboot > recoverye basın twrp yeniden başlayacak ondan sonra romu pcden telefona aktarın ve install kısmından kurun ama wipe işlemlerini romu attıktan sonra sakın yapmayın burası önemli. Wipe yaptıktan sonra romu atın

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayenizde yeni birşeyler öğrendim . İlk eu ya geçişim olucak bu yüzden 4wipe ve format data yapip geçicem

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
besmeleyi çekip girişiyorum inşallah bişey olmaz gece gece varya ne dert olur uyku tutmaz vallaha bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
besmeleyi çekip girişiyorum inşallah bişey olmaz gece gece varya ne dert olur uyku tutmaz vallaha bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar
İlkler zordur. Sonra alışır ezbere yaparsınız. Cihaz nedir?

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Format data yapıp wipe data, system, dalvik, cache yapın temiz için ama system silmeyebilirsiniz xiaomi.eu nun kendi sitesinde de diyor. Kesinlikle persist i wipelamayın ama.

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
arkadaşlar bu fastboot tam bir dramdır yemin ediyorum içim daraldı fastbootta kaldım cihazi pc görmüyor trwp açılmıyor şuanda bitiğim nereye bakmam gerektiğinide bilmiyorum cihaz mi 9t pro yedeklemelerim var ona dönsem kafi moral sıfır

Üst Alt