Yardım Global Romdan EU Roma Geçiş

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım İphone kullanıyordum ve artık Xiaomi Mi 13 Lite kullanıcısıyım telefon gayet güzel benim için çok hoşuma gitti fakat şuan Global romda ben ise Eu roma geçmek istiyorum telefonum tr cihazı ve garantili bir cihaz garantiyi bozmadan Eu roma geçebilceğim bir yöntem varmı varsa bu nasıl yapılıyor daha önce hiç android bir cihaz kullanmadığım için bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım İphone kullanıyordum ve artık Xiaomi Mi 13 Lite kullanıcısıyım telefon gayet güzel benim için çok hoşuma gitti fakat şuan Global romda ben ise Eu roma geçmek istiyorum telefonum tr cihazı ve garantili bir cihaz garantiyi bozmadan Eu roma geçebilceğim bir yöntem varmı varsa bu nasıl yapılıyor daha önce hiç android bir cihaz kullanmadığım için bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba.
Garantiyi bozmadan geçmek mümkün değil bootloader kilidi açılacak sonra custom romlar kurulabilir

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Öncelikle aramıza hoş geldiniz, cihazınızı iyi günlerde kullanırsınız inşallah... EU rom hakkında ne bildiğinizi bilmiyorum ama son 1-2 senedir herkes EU romdan şikayetçi, o nedenle global romda kalmanızı tavsiye ediyorum, Sayın Çveneburi hocamın da dediği gibi, garantiyi bozmaya değmez

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve alakanız için ben çok detaylı bir bilgiye sahip olmadığım için sormak istemiştim ama sizler daha bilgilisiniz en iyisi bilen arkadaşların dediğine uymak sonradan başımın ağrımaması için cevaplarınız için çok teşekkür ederim Global Roma devam ozaman :)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Garantiyi bozmadan geçmeniz maalesef mümkün değil.

Üst Alt