Soru Global Rom'dan Çin Rom'a geçmek

mmehmetaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Meslek
Mühendis
Konular
4
Merhaba,
Mi 8 Lite kullanıcısıyım, global versiyondan çin orjinal versiyonuna geçmek istiyorum. Bunun için botloader kilidini açmama gerek varmi?
Neden çin rom diye sorarsanız, bana göre çin rom da telefonun şarjı daha uzun gidiyor ve cok daha seri çalışıyordu. Daha önce mi5x telefonumu Çin versiyonunda kullandim. Tabi global versiyonu yoktu tabi. Buna kıyasla elimdeki telefon daha hantal gelmeye başladı.

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Ben pil süresi için whtasapp, facebook ve WeChat uygulamasini otomatik baslatma secenegini açtım onun haricindekilder tüm kapali. Ayrıca Google'ın bir sürü uygulamasi yüklü geldi. Bilhassa google uygulamaları da pil kullanim suresine etki ediyor. Bu yüzden Çin Rom'a sadecevplay yükleyip kullanmak dahabiyi gibi. Hem çin Rom'da alternatif fonksiyon katabilecek uygulamalar da vardi fakat bunu global Rom'da görmedim.
Çin romunu napacaksin hocam yukle eu romu kullan gitsin gereksiz seylerden arındırılmış ozellik dolu bi rom

Oyla:

mmehmetaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Meslek
Mühendis
Konular
4
Çin romunu napacaksin hocam yukle eu romu kullan gitsin gereksiz seylerden arındırılmış ozellik dolu bi rom

Vazgeçtim çin roma geçmeyi ya. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim artık.

Oyla:
Üst Alt