Çözüldü Global roma leica yüklenir mi?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 Endonezya
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Miui 14 son sürüm Endonezya rom kullanıyorum

Kameramı leica olarak değiştirebilir miyim ?
Ve değiştirebilirsem tüm özelliklerini problemsiz bug sız kullanabilir miyim?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hadi ben ne yapacağımı biliyorum da ona göre hareket ediyorum. Senin ne olduğunu biliyorum çünkü. Seni uyarmama rağmen forumda her taraftasın ve kendini geliştirene kadar sessiz kalman gerektiğini söylememe rağmen umrunda olmadığını söyledin. Daha birkaç saat geçmeden yine umursamadan bildiğin yoldan devam ettin allahtan olacakları bildiğim için ona göre hareket ettim fakat benim yerime bi başkası olur dışarda olan acil işi olan ya da fazla anlamayan birisi yine senin önerilerin ile zor duruma düşebilir.

Yaşın küçük tez canlı ve agresifsin. Ben de yıllardır bu forumdayım yeri geldi yöneticileriyle adminleriyle hoş sohbet ettim. Sen zararlı hareketlerde bulunan agresif atarlı bir ergen arkadaşımızsın ben de senin bu tarzındaki insanlardan hoşnut olmam aynı yerde de bulunmak istemem. Seni destekleyecek insanlar da seninle benzer olan insanlardır ve dikkat edip kulak kabartmam.

Bence tekrardan uyarımı dikkate al ve kendini geliştirene kadar forumda sessiz kal.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Basaransemih2009, limon hocam kısmen, hatta çoğu kısımlarda doğru söylemiş diyebiliriz. Bana yazacak çok bir şey bırakmamış. Bir şey önermen insanlara yardımcı olmaya çalışman, sürekli forumda aktif olman çok güzel. Fakat biraz daha dikkatli, biraz daha bilinçli olman hem senin hem de cevap verdiği kişiler için daha iyi olacaktır. Kendi kullandığın uygulama yada mod ne ise yazabilir. Denemediklerini de bunlarda varmış ama test etmedim size kalmış diyerek ekleyebilirsin. Bu bile bir risktir ama riski en azından karşı tarafa bırakmak doğrudur. Her konuda bilgili olmak değil, bir konuda en iyi olmak önemlidir. O yüzden her şeye cevap veriyor olman senin çokta iyi olduğunu değil, daha çok maymun iştahlı olduğunu gösterir. Bu yüzden bu ve bundan önce söylenen bir çok şeyi biraz daha dikkatli okur ve dikkate alırsan senin için daha faydalı olacaktır.

Ayrıca daha önce de bir kaç kez ben yada başka yöneticiler tarafından bu konuda defalarca kez bilgilendirildiğini düşünüyor. İlk kez de forum içinde açık olarak sana bu durumu yazıyorum. Bundan sonrası için daha katı yaptırımlar yapacağımı belirtmek isterim.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Basaransemih2009, limon hocam kısmen, hatta çoğu kısımlarda doğru söylemiş diyebiliriz. Bana yazacak çok bir şey bırakmamış. Bir şey önermen insanlara yardımcı olmaya çalışman, sürekli forumda aktif olman çok güzel. Fakat biraz daha dikkatli, biraz daha bilinçli olman hem senin hem de cevap verdiği kişiler için daha iyi olacaktır. Kendi kullandığın uygulama yada mod ne ise yazabilir. Denemediklerini de bunlarda varmış ama test etmedim size kalmış diyerek ekleyebilirsin. Bu bile bir risktir ama riski en azından karşı tarafa bırakmak doğrudur. Her konuda bilgili olmak değil, bir konuda en iyi olmak önemlidir. O yüzden her şeye cevap veriyor olman senin çokta iyi olduğunu değil, daha çok maymun iştahlı olduğunu gösterir. Bu yüzden bu ve bundan önce söylenen bir çok şeyi biraz daha dikkatli okur ve dikkate alırsan senin için daha faydalı olacaktır.

Ayrıca daha önce de bir kaç kez ben yada başka yöneticiler tarafından bu konuda defalarca kez bilgilendirildiğini düşünüyor. İlk kez de forum içinde açık olarak sana bu durumu yazıyorum. Bundan sonrası için daha katı yaptırımlar yapacağımı belirtmek isterim.
Bu kulağıma küpe olsun
Zaten gerekli kişilerden özür diledim
Umarım bir daha olmaz
Ve modlar için Şu ibareyi hem imzamdan hemde mesajlardan eksik etmeyeceğim
Eğer yaparsanız sorumluluk size aittir.Brick bootlop olan cihazlar hakkında sorumluluk kabul etmiyorum :)

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Miui 14 son sürüm Endonezya rom kullanıyorum

Kameramı leica olarak değiştirebilir miyim ?
Ve değiştirebilirsem tüm özelliklerini problemsiz bug sız kullanabilir miyim?
Hocam sabahki hatayı telafi edeyim
Drive silinmişti kendim buldum sonunda
Xiaomi 13 pro dan portlanmis leica camera
3 aydır kullanmaktayım sadece portre modu çalışmıyor onun haricinde mükemmel
Link=
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Asla hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam sabahki hatayı telafi edeyim
Drive silinmişti kendim buldum sonunda
Xiaomi 13 pro dan portlanmis leica camera
3 aydır kullanmaktayım sadece portre modu çalışmıyor onun haricinde mükemmel
Link=

Asla hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum
aslında sırf filtresi için istemiştm ama şimdi sadece orijinal stok herşeyi kullanıcam. sistem uygulamalarını bile update uyarısı çıkmadan güncellememe kararı aldım. en stabil en seri bu şekilde olur anca cihaz. ama bi filtresi var leican wan olması lazım o mükemmel işte.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
aslında sırf filtresi için istemiştm ama şimdi sadece orijinal stok herşeyi kullanıcam. sistem uygulamalarını bile update uyarısı çıkmadan güncellememe kararı aldım. en stabil en seri bu şekilde olur anca cihaz. ama bi filtresi var leican wan olması lazım o mükemmel işte.
Evet en doğrusunu yapıyorsunuz hocam şahsen ben vazgeçemiyorum
Galeri modlu
Dosya yöneticisi modlu
Kamera modlu
Kontorl merkezi modlu
Notlar modlu
Hesap makinesi modlu
WhatsApp modlu :)
Ve en iyisi sizin yaptığınız

Oyla:
Üst Alt