R redmipro Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım sarp Cihazım Redmi Pro Yaş 34 Konum Istanbul Katılım 3 Haziran 2017 Konular 13 Mesajlar 44 Tepkime puanı 7 Puanları 8 16 Haziran 2017 #1 Redmi pro ya global rom gelme olasılığı varmıdır,gelirmi? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi pro ya global rom gelme olasılığı varmıdır,gelirmi? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lopus ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя. Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mİ4 TD-LTE Meslek Hwdrm. Sist. Konum Çorum Katılım 4 Haziran 2016 Konular 269 Mesajlar 3.868 Çözümler 1 Tepkime puanı 2.422 Puanları 288 16 Haziran 2017 #2 redmipro' Alıntı: Redmi pro ya global rom gelme olasılığı varmıdır,gelirmi? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... cihaz cıkalı yaklaşık 1 sene olacak resmi global rom çıkacağını sanmıyorum hocam bu saatten sonra çıkma olasılığı çok düşük malesef. Oyla: Oyla 0 Downvote
redmipro' Alıntı: Redmi pro ya global rom gelme olasılığı varmıdır,gelirmi? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... cihaz cıkalı yaklaşık 1 sene olacak resmi global rom çıkacağını sanmıyorum hocam bu saatten sonra çıkma olasılığı çok düşük malesef.
B blackjack Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım ali Cihazım redmi pro Yaş 45 Konum izmir Katılım 7 Ocak 2017 Konular 6 Mesajlar 71 Tepkime puanı 3 Puanları 8 16 Haziran 2017 #3 Global rom bekliyoruz Oyla: Oyla 0 Downvote
V valent Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım marshmalow Cihazım redmi pro Yaş 35 Konum istanbul Katılım 1 Ocak 2017 Konular 0 Mesajlar 18 Tepkime puanı 1 Puanları 3 19 Haziran 2017 #4 Yalnız çin için üretilmiş bir telefon global satışı yok bu yüzden global rom beklemeyin. Oyla: Oyla 0 Downvote
benkimim Emekli Yönetici Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Umut Cihazım Telefon Konum Dünya Katılım 8 Mayıs 2014 Konular 524 Mesajlar 1.146 Tepkime puanı 720 Puanları 228 6 Eylül 2017 #5 Konu onaylandı Oyla: Oyla 0 Downvote