Yardım Global Rom Yüklerken Bootloader Kilidini Kapattım

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 Android 10 Global Hindistan 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 7 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar BL kilidi açık olan cihazıma Miflash ile Global Rom yüklerken clean all and lock seçeneğinde unuttuğum için cihazım sanırım brick oldu tam da bilmiyorum ama. Şuan tekrar clean all seçili şekilde romu yüklemeye çalışırken flash xbl error hatası alıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar. ADB üzerinden fastboot oem device-info komutunu verdiğimde karşıma şunlar çıkıyor.

(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: true

Son düzenleme:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Sorun şu ki ne hikmetse mi hesabım silinmiş tekrar aynı maille açmak zorunda kaldım. Sanırım güvenlik amaçlı sildi hesabımı xiaomi. Yanlış birşeyler yaptığım için olabilir diye düşünüp pek takmadım. Şuan tek derdim cihazımı yaptırmak
Tamamdır hocam recovery giriyor mu denediniz mi?Ve fastboot'tan tekrar kilit açmayı deneyin umarım olur.

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Sorun şu ki ne hikmetse mi hesabım silinmiş tekrar aynı maille açmak zorunda kaldım. Sanırım güvenlik amaçlı sildi hesabımı xiaomi. Yanlış birşeyler yaptığım için olabilir diye düşünüp pek takmadım. Şuan tek derdim cihazımı yaptırmak
yetkili hesap veya ufi box ile yükleme yapmayı deneyin tabi bu en son çare olsun.

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Note7 lavender için bootloader açma dosyası mevcut ama pro modeli violet için çalışır mı bilmem elinde box varsa upload ederim dosyayı.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Note7 lavender için bootloader açma dosyası mevcut ama pro modeli violet için çalışır mı bilmem elinde box varsa upload ederim dosyayı.
Sağol hocam İstanbul/Sirkeci'de bir arkadaşla görüştüm yarın gideceğim halledeceğini söyledi. Fiyat vermem doğru olmaz ama forumda bu işi yapan kişilerden daha ucuz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dükkanı var bu arada telefoncu. Benim durumuma düşen arkadaşlar varsa yarın ki memnuniyetime göre onlara adres verebilirim. Sağol değerli yorumun için elimde box yok.

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Sağol hocam İstanbul/Sirkeci'de bir arkadaşla görüştüm yarın gideceğim halledeceğini söyledi. Fiyat vermem doğru olmaz ama forumda bu işi yapan kişilerden daha ucuz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Dükkanı var bu arada telefoncu. Benim durumuma düşen arkadaşlar varsa yarın ki memnuniyetime göre onlara adres verebilirim. Sağol değerli yorumun için elimde box yok.
Rica ederim edl den rom flashlar büyük ihtimalle zaten.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Rica ederim edl den rom flashlar büyük ihtimalle zaten.

Dediğiniz şeyi yapmaya çalıştı 1 saat kadar uğraştı fakat olmadı hala The system has been destroyed uyarısını veriyor. Sorunum devam ediyor. Fastboota girebiliyor cihaz.

Oyla:

xazxaz10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Lisans öğrencisi
Konular
11
Sanırım Zenex hocamın el atması lazım. Anca o çözer gibi.

Oyla:
Üst Alt