Yardım Global Rom Yüklerken Bootloader Kilidini Kapattım

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 Android 10 Global Hindistan 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 7 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar BL kilidi açık olan cihazıma Miflash ile Global Rom yüklerken clean all and lock seçeneğinde unuttuğum için cihazım sanırım brick oldu tam da bilmiyorum ama. Şuan tekrar clean all seçili şekilde romu yüklemeye çalışırken flash xbl error hatası alıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar. ADB üzerinden fastboot oem device-info komutunu verdiğimde karşıma şunlar çıkıyor.

(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: true

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhabalar BL kilidi açık olan cihazıma Miflash ile Global Rom yüklerken clean all and lock seçeneğinde unuttuğum için cihazım sanırım brick oldu tam da bilmiyorum ama. Şuan tekrar clean all seçili şekilde romu yüklemeye çalışırken flash xbl error hatası alıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar. ADB üzerinden fastboot oem device-info komutunu verdiğimde karşıma şunlar çıkıyor.

(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: false
(bootloader) Charger screen enabled: true
Cihaz açılıyorsa tekrar mi unlock ile kilit açmanız gerekiyor. Aynı romu clean all seçili kurarak kilit acamazsiniz.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz açılıyorsa tekrar mi unlock ile kilit açmanız gerekiyor. Aynı romu clean all seçili kurarak kilit acamazsiniz.

Cihaz açılmıyor dostum açılsa BL'yi tekrar açar dediğin gibi sonrasında miflash ile romu tekrar kurarım. System has been destroyed hatası veriyor.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Cihaz açılmıyor dostum açılsa BL'yi tekrar açar dediğin gibi sonrasında miflash ile romu tekrar kurarım. System has been destroyed hatası veriyor.
Hocam romun recovery halini indirip recovery girmeyi deneyin.Eğer olursa ADB and fastboot indirip recovery romu bu klasörün içine atın ve adını kısaltın mesela recoveryrom yapın telefonda connect with miassistant menüsüne gelin ve adb sideload recoveryrom.zip yazın bu işe yarayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bu işe yaramazsa bile system has been destroyed de fastboot giriyor hesabınızı da daha önce ekleyip kilit açmışsınız.O hesap ile tekrar girip fastboot üzerinden kilidi açın.Sonra telefon reboot edilecek tekrar fastboota girip rom flashlayın

Hocam YouTube girip arama butonuna xiaomi brick cihaz kurtarma yazıp videolardan bilgi edinebilirsiniz
Ayrıca hocam siz daha önce hesabı ekleyip kilit açmışsınız sistem açılması önemli değil fastboot girdiği için kilit açabilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam romun recovery halini indirip recovery girmeyi deneyin.Eğer olursa ADB and fastboot indirip recovery romu bu klasörün içine atın ve adını kısaltın mesela recoveryrom yapın telefonda connect with miassistant menüsüne gelin ve adb sideload recoveryrom.zip yazın bu işe yarayabilir

Eğer bu işe yaramazsa bile system has been destroyed de fastboot giriyor hesabınızı da daha önce ekleyip kilit açmışsınız.O hesap ile tekrar girip fastboot üzerinden kilidi açın.Sonra telefon reboot edilecek tekrar fastboota girip rom flashlayın

Ayrıca hocam siz daha önce hesabı ekleyip kilit açmışsınız sistem açılması önemli değil fastboot girdiği için kilit açabilirsiniz

Sorun şu ki ne hikmetse mi hesabım silinmiş tekrar aynı maille açmak zorunda kaldım. Sanırım güvenlik amaçlı sildi hesabımı xiaomi. Yanlış birşeyler yaptığım için olabilir diye düşünüp pek takmadım. Şuan tek derdim cihazımı yaptırmak

Oyla:
Üst Alt