Soru Global rom ve root

Ferhat Durmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat Durma
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Özel Sektör
Konular
3
Arkadaşlar bir sorum olacak.

Mido da global beta rom yüklü ve root yapmak istiyorum ama daha önceki Samsung vb gibi telefonlarda root yaptığımız vakit ota desteği kapanıp sistem değiştirildi uyarısı veriyordu.
Örneğin xiaomi redmi note 4 telefonumda süpersu ile root yapsam ota desteği kaybolur mu ?
Haftalık güncelleme almam da sıkıntı olur mu ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
root oldugu zaman ota da vs sorun olmuyor ama güncelleme yaptıktan sonra bazen supersu programı duruyor ama root yetkisi kaybolmuş oluyor tekrardan root atmak gerekiyor

Oyla:

Ferhat Durmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat Durma
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Özel Sektör
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
root oldugu zaman ota da vs sorun olmuyor ama güncelleme yaptıktan sonra bazen supersu programı duruyor ama root yetkisi kaybolmuş oluyor tekrardan root atmak gerekiyor

Teşekkür ederim cevap için.
Tekrar root atmak sorun degil. Güncelleme almadık mi sıkıntı sürekli indir telefona at güncelle ya da fastboot ile güncelleme ile uğraşmak istemediğim için sormak istedim.

Twrp ile root yapmak sorun değil yani ama root yaptıktan sonra bu lazypatcher tekrar yüklemek gerekiyor değil mi ? Çünkü sabit konularda rom root falan yaptığında Mido miui sistemlerde onu kurmak gerektiği söylendi.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Teşekkür ederim cevap için.
Tekrar root atmak sorun degil. Güncelleme almadık mi sıkıntı sürekli indir telefona at güncelle ya da fastboot ile güncelleme ile uğraşmak istemediğim için sormak istedim.

Twrp ile root yapmak sorun değil yani ama root yaptıktan sonra bu lazypatcher tekrar yüklemek gerekiyor değil mi ? Çünkü sabit konularda rom root falan yaptığında Mido miui sistemlerde onu kurmak gerektiği söylendi.
twrp ile gelen güncellemeleri bazen yapamıyorsun twrp ekranına girip kalıyor twrp sürümü ile alakalı olabilir

Oyla:
Üst Alt