Yardım Global olmayan Mi note 8 Pro alsam!?

• Konbuyu başlatan mylove
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 1K

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Merhaba arkadaşlar, Global olmayan Mi note 8 Pro alsam ne sorunu yaşarım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Endonezya rom yüklü olanı al daha iyi mümkünse 128lik olsun rahat edersin

Oyla:

mylove

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endonezya rom yüklü olanı al daha iyi mümkünse 128lik olsun rahat edersin

Teşekkür ediyorum. Nereden belli Endonezya olduğu? Birde cihazın global olup olmadığını nasıl anlayabilirim arkadaşım?

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32

Buraya bakabilirsin

Oyla:

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
arkadaşlar merhaba, redmi note 8 pro almayı düşünüyorum, bazı satıcılarda daha uygun fiyatlı bu cihazın hint versiyonu var ama dili türkçe diyorlar. bu cihazı alsak global rom ya da endonezya romu yükleyebilir miyim? bir de 2. el satılan sitelerde son zamanlarda çok denk gelmeye başladı, cihaz ingilizce , türkçe olmuyor diyerek satışa çıkaranlar var. böyle bir şey mümkün mü? yani cihaza istediğimiz romun yüklenmesi mümkün mü ya da hangi şartlara bağlı? mesela satıcı bootloader kilidi açık değil , türkçe olmuyor yazmış, bir cihazın BL kilidinin hiç açılmaması ihtimali var mı? kusura bakmayın çok soru oldu hepsini bir arada sormak istedim

Oyla:

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
arkadaşlar merhaba, redmi note 8 pro almayı düşünüyorum, bazı satıcılarda daha uygun fiyatlı bu cihazın hint versiyonu var ama dili türkçe diyorlar. bu cihazı alsak global rom ya da endonezya romu yükleyebilir miyim? bir de 2. el satılan sitelerde son zamanlarda çok denk gelmeye başladı, cihaz ingilizce , türkçe olmuyor diyerek satışa çıkaranlar var. böyle bir şey mümkün mü? yani cihaza istediğimiz romun yüklenmesi mümkün mü ya da hangi şartlara bağlı? mesela satıcı bootloader kilidi açık değil , türkçe olmuyor yazmış, bir cihazın BL kilidinin hiç açılmaması ihtimali var mı? kusura bakmayın çok soru oldu hepsini bir arada sormak istedim
Hint versiyon almayın band20 destekli değil 4.5g de sıkıntı yaşarsınız

Oyla:

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Hint versiyon almayın band20 destekli değil 4.5g de sıkıntı yaşarsınız

hocam cihazın hint versiyonu olması ile romun hint versiyonu olması aynı şey değil sanırım. söylediğinizden anladığım global cihaz ile mesela hint cihazı arasında donanımsal olarak da farklılıklar var. doğru mu? yoksa hint versiyonu alsam , global rom yüklesem Band 20 desteği açılmaz mı? ya da hint versiyon da NFC var mı mesela? hint romunda NFC özelliği yok görünüyor ama cihaza endonezya romu yüklenince NFC özelliği açılıyor mesela. hint cihazı alınsa NFC görünmeyecek ama global rom yükleyince NFC açılacak mı diye de sorabilirim...

Oyla:

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
hocam cihazın hint versiyonu olması ile romun hint versiyonu olması aynı şey değil sanırım. söylediğinizden anladığım global cihaz ile mesela hint cihazı arasında donanımsal olarak da farklılıklar var. doğru mu? yoksa hint versiyonu alsam , global rom yüklesem Band 20 desteği açılmaz mı? ya da hint versiyon da NFC var mı mesela? hint romunda NFC özelliği yok görünüyor ama cihaza endonezya romu yüklenince NFC özelliği açılıyor mesela. hint cihazı alınsa NFC görünmeyecek ama global rom yükleyince NFC açılacak mı diye de sorabilirim...

Cihaz global olmadıkça band20 desteklemez istediğiniz kadar rom atın, donanımsal bir şey çünkü Hindistan'da band 20 kullanılmıyor ama ülkemizde band20 var

Oyla:
Üst Alt