Soru Global olmayan cihaza server kayıt yapılabilir mi?

• Konbuyu başlatan Lyewor_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 289

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Teşekkürler hocam. Global cihazlarda güncelleyici kapatma durumu gibi olur mu satıcılarda?
bu cihazları satan satıcıların çoğu menüde bir yer tarif etsen bulamaz :) uğraşmaz kimse güncelleme vs.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
bu cihazları satan satıcıların çoğu menüde bir yer tarif etsen bulamaz :) uğraşmaz kimse güncelleme vs.
Peki hocam satın aldıktan sonra server kayıt yaptıktan sonra bl kilidini açmamıza gerek var mı? Bootloader kilidi lazım olur mu bize? Herhangi bir rom değişikliği sürüm değişikliği vb yapmam.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Peki hocam satın aldıktan sonra server kayıt yaptıktan sonra bl kilidini açmamıza gerek var mı? Bootloader kilidi lazım olur mu bize? Herhangi bir rom değişikliği sürüm değişikliği vb yapmam.
gerek yok zaten cihaz mtk işlemci. Twrp rom root vs. her şey kısıtlı ve riskli. Üstüne whatsapp sorunu vb. durumlarda var. Kilit açmadan kullanırsınız.
Burada asıl önemli olan nokta kendi eski cihaz imeinizi verebilmek ve her yerde işlem yaptırmamak. Yoksa şebeke sorunları yaşarsınız. Alırsanız kendi imeinizi ayarlayın. Ulaşın bize uzak bağlantı ile güvenli şekilde hallederiz.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
gerek yok zaten cihaz mtk işlemci. Twrp rom root vs. her şey kısıtlı ve riskli. Üstüne whatsapp sorunu vb. durumlarda var. Kilit açmadan kullanırsınız.
Burada asıl önemli olan nokta kendi eski cihaz imeinizi verebilmek ve her yerde işlem yaptırmamak. Yoksa şebeke sorunları yaşarsınız. Alırsanız kendi imeinizi ayarlayın. Ulaşın bize uzak bağlantı ile güvenli şekilde hallederiz.
5g desteği olmayan bir cihazın IMEIsi ile bu cihaza işlem yapsak 14t ile 5g kullanabilir miyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Sadece 1 IMEI için işlem yapabiliriz değil mi? Eski cihazının imeisini kullansak?
İsteğe göre çift sim kayıt da olur..ücreti farklı olur tabiki. Yapılacak olursa ulaşın siz gerekli bilgiyi veririz. İyi forumlar

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
7
İsteğe göre çift sim kayıt da olur..ücreti farklı olur tabiki. Yapılacak olursa ulaşın siz gerekli bilgiyi veririz. İyi forumlar
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. İyi günler.

Üst Alt