Yardım Global mi? Nasıl anlariz?

cemali74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note12 pro 5g
Konular
1
Merhabalar.
İnternette sahibinden sitesinde redmi note 13 pro 5g cihaz almak için bakarken bu ilanı gördüm.
Arka kapakta CE amblemi var,ama made in Indonesia yazıyor. Bu cihaz global mi oluyor?
Global olanda da band 20 sorunu var mı?
Global olanların arka kapak sağ alt köşesinde de bisiler yazıyor olması gerekmiyor mu?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-21-23-09-36-348_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-12-21-23-09-36-348_com.sahibinden.jpg
    748 KB · Görüntüleme: 22

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhabalar.
İnternette sahibinden sitesinde redmi note 13 pro 5g cihaz almak için bakarken bu ilanı gördüm.
Arka kapakta CE amblemi var,ama made in Indonesia yazıyor. Bu cihaz global mi oluyor?
Global olanda da band 20 sorunu var mı?
Global olanların arka kapak sağ alt köşesinde de bisiler yazıyor olması gerekmiyor mu?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
arka kapakta redmi 5g yazısı giibi parlak vs ce logosu olması lazım etiket başa türlü yazı o işi çözmez

cemali74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arka kapakta redmi 5g yazısı giibi parlak vs ce logosu olması lazım etiket başa türlü yazı o işi çözmez
Xiaomi sayfasından etikette yazan s-n üzerinden sorgulayinca bu cevap geldi.
İnternational dediği sanırım global.
Geriye bı sorum daha var, global olanda band 20 sorunu var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-22-00-41-52-651_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2024-12-22-00-41-52-651_com.opera.browser.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 14

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Xiaomi sayfasından etikette yazan s-n üzerinden sorgulayinca bu cevap geldi.
İnternational dediği sanırım global.
Geriye bı sorum daha var, global olanda band 20 sorunu var mı?
hocam zorlama işle yürümez diyorum ki o cihaz global degil çıkan sonucta ne yazıyor ? rn13 5g yani rn 13 pro 5g degil farklı bir cihazın etiketini üzerine koymuşlar ve fotografını çekmişler global olanda band 20 sorunu olmaz sizin gösterdiginiz cihaz global değil yazılımla romun içine de ce logosu yapıyorlar bu yine o cihazı global yapmaz fake rom yapar zaten etiketi tekrar inceleyin model no rn13 5g e ait global rn 13 pro 5g model numarası 2312DRA50G bu model numarası telefonun arka kapagında etiket olmadan yazması lazım parlak şekilde aynı redmi 5g yazısı gibi olacak çin cihaz alırsanız düzgün direnç işi de yapılırsa ve sehrin merkezlerinde oturuyorsanız yine sorun olmaz biraz taşra da olursanız şebeke sorunları çıkabilir telefon tamamen çekmez demiyorum 4g cekecek yerde 3g 2g ceker ulaşılabilirsiniz ve mesaj whatsapp vs kullanırsınız sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiye olarak yazıyorum şebeke sorunları yok kafamı agrıtmayım derseniz poco x6 modelini tercih edin cihaz aynı desem yalan olmaz

cemali74

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Note12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zorlama işle yürümez diyorum ki o cihaz global degil çıkan sonucta ne yazıyor ? rn13 5g yani rn 13 pro 5g degil farklı bir cihazın etiketini üzerine koymuşlar ve fotografını çekmişler global olanda band 20 sorunu olmaz sizin gösterdiginiz cihaz global değil yazılımla romun içine de ce logosu yapıyorlar bu yine o cihazı global yapmaz fake rom yapar zaten etiketi tekrar inceleyin model no rn13 5g e ait global rn 13 pro 5g model numarası 2312DRA50G bu model numarası telefonun arka kapagında etiket olmadan yazması lazım parlak şekilde aynı redmi 5g yazısı gibi olacak çin cihaz alırsanız düzgün direnç işi de yapılırsa ve sehrin merkezlerinde oturuyorsanız yine sorun olmaz biraz taşra da olursanız şebeke sorunları çıkabilir telefon tamamen çekmez demiyorum 4g cekecek yerde 3g 2g ceker ulaşılabilirsiniz ve mesaj whatsapp vs kullanırsınız sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiye olarak yazıyorum şebeke sorunları yok kafamı agrıtmayım derseniz poco x6 modelini tercih edin cihaz aynı desem yalan olmaz
Çok teşekkür ederim. Bakmisim,ama görmemişim.
Uyarınız için tekrar teşekkür ederim.

Üst Alt