soru sordukça.. hem sen (siz) - ben (biz) o (onlar) hepimiz daha iyi bilenlerden öğreniyoruz!
peki.. bende sana bir soru soyayım... garanti var demi.. he varrrrrrrr............... aslında cevabın farklı da bakma forum kuralları işte
dünyada satış ADET sayısı ile ençok kar zarar endexinin yanı sıra.. en fazla teknik servise giden ve birim arıza bedeli açısından hangi markanın geliri veya kişiye maliyeti daha yüksek ?
sarf olarak bakalım ?
basit bir adaptör alacaksınız.. orjinal veya muadil sorun çıkartmıcak İP ve android için fiyat farkı min 2 kat. 30 liralık adaptör ile de Mİ tlf lara dolum yaparsınız ama bu 35-65W aralığında ve hızlı dolum konusu soru işareti olur.
bir BT kulaklık almak istesen ?
kablo ya.. basit bir kablo diye geçme.. ben usb akım voltaj ile çok fazla kablo denedim.. aynı fiyata android için yok yüksek satış fiyatı olmasına rağmen 1A bile geçirmeyen piyasada kablo var. ama isz İP de geçen akımı bilmediğiniz veya merak etmediğiniz için...
ayrıca tamir olayı.. eğer bilginiz var ise arızalı parçayı internetden satın alıp kendiniz bile tamir edebilirsiniz. İP için ise parça bulmak bile zor
İMEİ konusu...
bundan önce 9T kullanıyordum.. rom atarken satın aldığım kişinin ikazını unutum fabrika ayarları yapınca nakavt oldum

bu kullanmama engel olmadı.. eski orjinal imei yedekleri vardı döndüm. sıra ile zaman bitince aldığım kişiyi aradım... yeni cihaz alırken de eski cihaza imei attırıp 9T yi başkasına verdim..
piyasada veya forumlarda çok fazla anlatım da var.. eski cihazlara kendim de atıyordum da artık kafa kaldırmıyor.. gençler zehir gibi.. anında kapıp yapıyor. gençlere de iş imkanı çıkıyor.. merakları gelişiyor. imei için verdiğim ücret gözüme gözükmüyor.
şimdi 10T pro değer mi değmez mi ? kayıtlı kayıtsız konumuz değil.. 2 side aynı... biri 8-9 bin lira diğer 5bin lira...
sorun.. istediğiniz performans ve kullanıma uygunluğu
hangi modeli alırsanız alın.. ram olarak 8 den aşağı almayın.. gelişen android serileri maalesef emiyor ram leri...
cihazın kullanım tecrübe ve foto paylaşımları diğer bölümde.. video çekim deneyimlerini de mutlaka yapan vardır.. burada konu açıp anlatım yapan oldukça fazla palaşımcı vefakar varki... sadece bi 15dak ile konuları incelesen yeter sana
selamlar