Soru Global Kararlı PGGMIXM v11.0.5.0 Güncellemesi mi var?

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Merhabalar,
Yardım - Redmi Note 8 pro Global
konusunda arkadaş Redmi Note 8 Pro cihazında Global kararlı v11.0.5.0 yazılımı olduğunu söyledi. Bu güncellemeyi 2 gün önce almış. Hatta ekran görüntüsü de attı.

Siz ne diyorsunuz?

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
11.0.6.0'yı kurup inceleyen arkadaşlar herhangi bir sıkıntı var mı ? Bir kaç gün pili gözlemleyip yorum yapabilir misiniz zahmet olmazsa ona göre geçeceğim. Miui 10dayım şuan.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
11.0.6.0'yı kurup inceleyen arkadaşlar herhangi bir sıkıntı var mı ? Bir kaç gün pili gözlemleyip yorum yapabilir misiniz zahmet olmazsa ona göre geçeceğim. Miui 10dayım şuan.
Arkadaşlar 11.0.6 sürümünü yükleme yaptım bir artısı yok ya da ben farkedemedim bilemiyorum. Mesajlaşma, arama ve kişiler uygulamaları hala Google. Şarj konusunda birkaç gün kullanım yapmadan yorum yapmak istemiyorum. Ama zaten telefonun şarjı çok iyi. Hem dolum hem kullanım konusunda beni tatmin ediyor. Çok hızlı doluyor kendi adaptörü ile. Ortalama 1,5 gün gidiyor bana şarjı. 10-11 saat ekran süresi veriyor. Nfc ve gcam yükledim herhangi bir sorun aktif çalışıyorlar. Yükleme yaparken temiz kurulum yaptığım için twrp ve root gitti. Tekrar root ve twrp yüklemedim yükleyince buradan durumu paylaşırım.

Not: Güvenlik Güncellemesi 1.12.2019

Oyla:
Üst Alt