HyperOS Global Hyperos 3 Güncellemesi

cikko15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi MI 13
Konular
1
Merhabalar gün itibariyle Xiaomi 13 Global için 3.0.3.0.WMCMIXM Android 16 Hyperos 3 güncellemesi yayınlandı.Hyperos 2 de kullanılan Twrp Hyperos 3'te çalışır mı yoksa yeni Twrp mi bekleyeceğiz?

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
Merhabalar gün itibariyle Xiaomi 13 Global için 3.0.3.0.WMCMIXM Android 16 Hyperos 3 güncellemesi yayınlandı.Hyperos 2 de kullanılan Twrp Hyperos 3'te çalışır mı yoksa yeni Twrp mi bekleyeceğiz?
"çalışmaz

Yasim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ysm
Cihazım
Huawei M10L
Konular
1
Merhaba,
Cihazınız yurt içi mi yoksa yurt dışı dirençli mi? Ota üzerinden güncelleme yaptınız mı? Benim cihazım yurt dışı olduğu için güncelleme yapıp yapmamak arasında şu an kararsızım.

cikko15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi MI 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Cihazınız yurt içi mi yoksa yurt dışı dirençli mi? Ota üzerinden güncelleme yaptınız mı? Benim cihazım yurt dışı olduğu için güncelleme yapıp yapmamak arasında şu an kararsızım.
Yurtdışı ilk aldığımda Mi14 Rom vardı yani fake rom.Daha sonra Hyperos 1.0.8 de romu sıfırlayıp orijinal global rom yüklemiştim.Her güncelleme geldiğinde TWRP ile romlarrı kurdum ama son 2-3 güncelleme de Tek Tuşla TWRP programını kullandığımda telefon hafızasında TWRP kalıntısı oluşmuyordu.Dün buraya duyuru için yazdığım sırada dosyayı indirdim.Battı balık yan giderr hesabıyla eski TWRP ile Hyperos 3'e güncelledim.Şimdilik bir sorun yok yeni TWRP yakında çıkar sonraki güncellemeleri yeni twrp ile kurarız...Hyperos 2 ye göre biraz görsellik katmışlar.

Üst Alt