- Adım
- Gürdal
- Cihazım
- Note 10 Pro Max
- Konular
- 2
Atlanta sorun aslında modem değil, sorun kernel dosyası. Aynı telefon bende de var. Haftada bir rom değiştiriyorum. En son telefon ses kaydı için tayvan ve endonezya romunu denedim ve endonezya ya döndüm. Sorun Kernel demiştim. Onun içinde bir çok kernel denedim ve en son çalışan olarak [MIUI-LN-KSU]~EXSoniC kerneli buldum. Linki aşağıda. Eğer sürekli rom işi ile uğraşacaksan sana önerim Twrp yi kurduktan sonra modem ve imei için yedekleme alman. (imei benim ki gibi yazılımsal ise al, eğer direnç falan ise onu bilmiyorum) Sonra bu yedeği ve kernel dosyasını varsa SD karta atman. Romu kurduktan sonra bunları kurarsın.
Birde bu başlığa üye ol. Rom - Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
Bizim telefon ile alakalı her şey var ve Lucas.Rintaro baya aktif. Ama dediğim gibi rom atacaksan üç şey lazım. Modem, imei yedeği ile kernel dosyası. Gerisi senin seçeceğin rom ile alakalı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birde bu başlığa üye ol. Rom - Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
Bizim telefon ile alakalı her şey var ve Lucas.Rintaro baya aktif. Ama dediğim gibi rom atacaksan üç şey lazım. Modem, imei yedeği ile kernel dosyası. Gerisi senin seçeceğin rom ile alakalı.