Yardım Global develer rom hk.

alperkaynak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi mi ma
Konular
10
Selamlar arkadaşlar,

Bugün videoda cızırtı problemini düzelmesi olması için güncel Global developer Romu indirdim ve kurdum. Yalnız şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Güncelleyici uygulaması kayboldu. Bu durum normal mi değilsin ne yapmak gerekiyor bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

alperkaynak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi mi ma
Konular
10
kardeş anlamıyorsun heralde :D yazdıgımı tekrar tekrar oku telefonun ayarlar telefon hakkında bölümünde sistem güncellemeleri var ona giriyorsun sağ üst köşede 3 nokta var ona tıklıyorsun güncelleme paketini seçin yazıyor ona tıklıyorsun oradan romu seçiyorsun sorun sıkıntı varmı şimdi ?
Kusura bakma üstadım bütün gün pc başında oturduğum için kafam amele oldu en üstte olan şeyi görmemişim en altta arıyorum. Sağol yardımların için.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Kusura bakma üstadım bütün gün pc başında oturduğum için kafam amele oldu en üstte olan şeyi görmemişim en altta arıyorum. Sağol yardımların için.
sorun degil ama bugun sen mi sormuştun tam emin olamadım yine geliştirici roma nasıl geçebilirim diye bir konu vardı

Oyla:

alperkaynak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi mi ma
Konular
10
Ayarlara girince en üstte cihazım yazıyor, onu açınca MIUI Sürümü var en üstte, sağdaki ok'u açınca güncelleyici orada...ancak benim bildiğim kadarıyla, global beta dan kararlıya geçmek mümkün deği veya sorun oluyor....bir de anlamadığım olay şu, tam emin olmadan neden bir işe kalışkıp veya daha önceden danışmayıp, olay gerçekleştikten sonra sorun çözmeye kalkıyorsunuz, anlatabilirmisiniz lütfen?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Skorpi üstadım bende sorunun düzeldimi söyleyen yorumlara yazan kişilere aldandım ve denemek istedim aslında stabili roma geçmekte ısrarcı değilim. Sadece güncelleyici araçlarda göremeyince şaşırdım. Geri dönmek istersem nasıl dönücen diye bana göre kamera problemi tam çözülmüş değil video içinde çıtır sesleri duyuyorum nadiren yardımınız için teşekkürler. İyiki varsınız.
[doublepost=1516742638,1516742560][/doublepost]
sorun degil ama bugun sen mi sormuştun tam emin olamadım yine geliştirici roma nasıl geçebilirim diye bir konu vardı
Evet hocam benimdi adımları biliyordun fakat emin olmak için yinede sormasını bekledim.

Oyla:

KARACA5533

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMETBAŞKAN
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
2
Hocam bunun kurdun kurmasına ama sonuç elde edebildiniz mi? Video ses sorunu çözüldü mü ?

Oyla:

alperkaynak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi mi ma
Konular
10
Hocam bunun kurdun kurmasına ama sonuç elde edebildiniz mi? Video ses sorunu çözüldü mü ?
Ne yazık ki hocam videonun arkalarında yine bir tısıltı sesleri var. Belki telefonun donanımı kalitesizdir ama developer sürümü beğendim.

Oyla:
Üst Alt