Rehber Global custom rom region(bölge) değiştirme sorunu çözümü

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
twrpnin kalici olmasini istiyorsaniz magisk (root) kurmaniz lazim ve ardindan telefonu formatlamaniz lazim, magisk kurmazsaniz yeniden baslattiğinizda twrp gider. obur turlude verileri silmeniz lazim yoksa mi ekraninda kalir
yani ben bölgeyi değiştirmek için tekrar telefonu sıfırlamam mı gerekiyor

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
yani ben bölgeyi değiştirmek için tekrar telefonu sıfırlamam mı gerekiyor
bölgeyi custom romlarda değiştiremezsiniz custom romdan global roma geçiş yaptığınız da fastboot işlemi uygulamadn tabi twrpden yüklerseniz eğer global romu twrpnin kalıcı olmasını istiyorsanız magisk flaşlamaniz lazım bölgeyi değiştirebilmeniz için konudaki mevcut dosyayı twrpden flasmaniz lazim

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
bölgeyi custom romlarda değiştiremezsiniz custom romdan global roma geçiş yaptığınız da fastboot işlemi uygulamadn tabi twrpden yüklerseniz eğer global romu twrpnin kalıcı olmasını istiyorsanız magisk flaşlamaniz lazım bölgeyi değiştirebilmeniz için konudaki mevcut dosyayı twrpden flasmaniz lazim
dediğinizden hiçbir şey anlamadım. lütfen düzgün anlatır mısınız? bu sorunu çözmem gerekiyor

burkiii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
twrpnin kalici olmasini istiyorsaniz magisk (root) kurmaniz lazim ve ardindan telefonu formatlamaniz lazim, magisk kurmazsaniz yeniden baslattiğinizda twrp gider. obur turlude verileri silmeniz lazim yoksa mi ekraninda kalir
rootlamaya gerek yok orange fox u twrp den çıkmadan zip olarak kuracak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğinizden hiçbir şey anlamadım. lütfen düzgün anlatır mısınız? bu sorunu çözmem gerekiyor
herhangi bir zip flashlaman gerekmiyor. root varsa build.prop dosyasının son satırına
ro.miui.cust_variant=tr
ro.miui.region=TR
şeklinde ekleme yap tekrar başlat. kalıcı olara türkiye olur.

Son düzenleme:

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
rootlamaya gerek yok orange fox u twrp den çıkmadan zip olarak kuracak

herhangi bir zip flashlaman gerekmiyor. root varsa build.prop dosyasının son satırına
ro.miui.cust_variant=tr
ro.miui.region=TR
şeklinde ekleme yap tekrar başlat. kalıcı olara türkiye olur.
root yok cihazda.. twrp yükleyip root atarsam dosyalarım silinir mi? detaylı yardım eder misiniz? root atsam build.prop dosyasını nasıl bulucam

nasıl root atıcam lütfen yardımcı olur musunuz

burkiii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Fastboot tgz uzantılı fastboot rom dosyasını indirin, winrar ile ayıklayın, ayıkladığınız klasör içinden system.img dosyasını orange fox twrp ile system olarak kurun. bölge seçimi ve tema sorunu ortadan kalkacaktır. bölge orjinal haline döner, yani istenen bölge seçilebilir ve kalıcı olur. wipe yapmazsanız telefonu eski halinde açıp devam edebilirsiniz.

Üst Alt