Global Beta da Bozdu

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar bu ilk MİUİ9 GLOBAL BETA güncellemesi harikaydı Mİ5S İÇİN. Parmak izi süper çalışıyordu , pil performansı harikaydı ve ram kullanımı süperdi. Ama bu gelen 2 güncelleme de berbat. Bir tanesinde bu 3 şeyin hepsi bozuldu ondan sonra bugün gelen güncelleme ile de hiçbiri düzeltilmedi. Rom değiştireceğim.

Hangi romu önerirsiniz ?

ibrahim1806

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim özel
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
0
Arkadaşlar bu ilk MİUİ9 GLOBAL BETA güncellemesi harikaydı Mİ5S İÇİN. Parmak izi süper çalışıyordu , pil performansı harikaydı ve ram kullanımı süperdi. Ama bu gelen 2 güncelleme de berbat. Bir tanesinde bu 3 şeyin hepsi bozuldu ondan sonra bugün gelen güncelleme ile de hiçbiri düzeltilmedi. Rom değiştireceğim.

Hangi romu önerirsiniz ?

ilk sürüm dediginiz hangi surum eğer sıkıntısız sa onu yukleyelim

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
aynen bencede bozdu global beta. şarj süresi kısaldı, home tuşuna basınca google aramayı iptal etmek istiyorum ayarlardan girince çöküyor kapanıyor. parmak izi bozuldu vs.vs

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
beta sürüm yüklüyorsunuz sonra bozdu diyorsunuz :) bozup yapsınlar diye çıkıyor bunlar zaten.

Es035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergun
Cihazım
Mi5 64 MiMax
Konular
0
aynen bencede bozdu global beta. şarj süresi kısaldı, home tuşuna basınca google aramayı iptal etmek istiyorum ayarlardan girince çöküyor kapanıyor. parmak izi bozuldu vs.vs
Dili ingilizceye çevirip öyle dene. O zaman çökmüyor.None yapıp tekrar Türkçeye dönebilirsin.Denenmiştir.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Beta sürümde sorun olması gayet normal. Betanın amacı bu zaten, sorunları görüp düzeltmek.

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1

Hangi romu önerirsiniz ?

Aynısını iki gün önce ben yazdım, miui 9 müsterisini toplayacağına bu -bozuk-güncellemelerle dağıtıyorlar, çinli dostları uyarmak lazım.
Tavsiye olarak Miuipro mükemmel fazlası var eksiği yok. Bı çin miui romunu alıp onlardan iyi düzeltip sunuyorlar, denemenizi Tavsiye ederim.

Üst Alt