Çözüldü Global Beta 8.7.12 kamera durdu hatası

aloaloaloalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
2
Şimdi mi flash ile clean all diyerek miui10 kurdum. Kamera uygulaması açılır açılmaz duruyor. Ayrıca takılmalar var. Takılmalar kullandıkça geçer sanıyorum ama kamerayı kullanamıyorum facebook aracılığıyla kameraya geçmeye çalıştığımda kamera açılamadı hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz sağolun şimdiden.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
tekrar kurulum yapın bende öyle bir sorun yok gayet sorunsuz rom

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Dün üst üste bir kaç defa kurmak zorunda kaldım global beta sürümünü böyle bir problemle karşılaşmadım karşılaşanı duymadım siz haricinde hocam tekrardan temiz kurulum yapmayı deneyin aynı problem olursa MIUI 9 un son beta sürümünü indirip yükleyin ardından üstüne güncelleme yapın sonucu bekliyorum denerseniz

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aloaloaloalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün üst üste bir kaç defa kurmak zorunda kaldım global beta sürümünü böyle bir problemle karşılaşmadım karşılaşanı duymadım siz haricinde hocam tekrardan temiz kurulum yapmayı deneyin aynı problem olursa MIUI 9 un son beta sürümünü indirip yükleyin ardından üstüne güncelleme yapın sonucu bekliyorum denerseniz

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fastboota geçmeden son bir kez denedim açıldı kamera herhangi bi sıkıntı yok hocam sağolun yardımlarınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi mi flash ile clean all diyerek miui10 kurdum. Kamera uygulaması açılır açılmaz duruyor. Ayrıca takılmalar var. Takılmalar kullandıkça geçer sanıyorum ama kamerayı kullanamıyorum facebook aracılığıyla kameraya geçmeye çalıştığımda kamera açılamadı hatası veriyor. Yardımcı olur musunuz sağolun şimdiden.
takılmalar da yeni kurduğum içinmiş şu anda gayet akıcı.

Son düzenleme:
Üst Alt