Dosya yöneticisinden her türlü şeyi gizleyebiliyoruz. Sizin dediğiniz sanırım Galeri uygulamasındaki gizleme.Videolarıda gizleyemiyoruz o da çok saçma.
Ordan gizledim mi galeride görünmüyor mu?Dosya yöneticisinden her türlü şeyi gizleyebiliyoruz. Sizin dediğiniz sanırım Galeri uygulamasındaki gizleme.
Hayır, Dosya Yöneticisi ile Galeri uygulamasından gizledikleriniz farklı olarak gizleniyor. Sisteme gömülü bir özellik değil, direkt olarak uygulama ile yapıldığı için sanırım bu "FileExplorer" (gizlenen içerikleri boş bir klasörde saklama) mevzusu mevcut zaten.Ordan gizledim mi galeride görünmüyor mu?
Yukarıda bahsettiğim klasörü silerek deneyebilirsiniz... Gönderi sahibi de o klasörü silediğini kabul etti. Temizleme uygulaması hiçbir şekilde gizlenen dosyaları silmiyor. Ayrıca önceki cihazlarımda da gizleme yöntemi bu şekilde çalışıyordu. Pek şaşırdığımı söyleyemem.Dosya yönetici dosya gizlemede hakkını veriyor sanırım hocam, siz bile bulamıyorsunuz
Dosya yöneticileri dosyaları gizledikten sonra galeride görünmemesinde ki mantık, dosyaların sonuna bir kaç harf ekliyor. Örneğin Türkiye.jpg dosyasını galeri algılar ve resmi gösterir. Ama gizleme uygulamaları Türkiye.jpg.sdxs gibi yazılar ekleyerek galerinin bunu algılamasını/taramasını engelliyor. Ama ilkkez gizlenen bir dosyayı silen dosya yönetici görüyorum. Acaba dosya yönetici bunları gizleyince, cihazdaki temizleme uygulaması bu dosyaları yabancı görüp siliyormu. Denemek lazım hocam
Yukarıda bahsettiğim klasörü silerek deneyebilirsiniz... Gönderi sahibi de o klasörü silediğini kabul etti. Temizleme uygulaması hiçbir şekilde gizlenen dosyaları silmiyor. Ayrıca önceki cihazlarımda da gizleme yöntemi bu şekilde çalışıyordu. Pek şaşırdığımı söyleyemem.
- Peki, dosyaların gizlendiği klasörü gizlersek?
Hocam hangi klasör den bahsediyordun fotoğraf gözükmüyorBildiğim kadarıyla eğer boş diye bu klasörü silerseniz, içinde bulunan gizli dosyalarınız da beraberinde siliniyor. Maalesef geri getirmenin de bir yolu olduğunu sanmıyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir