Yardım Gizlediğim Dosyalar Yok Oldu

pasha17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Arkadaşlar gizli dosyalarım birden bire yok oldu. geri getirmek için ne yapabilirim içinde çok önemli dosyalar vardı

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Ordan gizledim mi galeride görünmüyor mu?
Hayır, Dosya Yöneticisi ile Galeri uygulamasından gizledikleriniz farklı olarak gizleniyor. Sisteme gömülü bir özellik değil, direkt olarak uygulama ile yapıldığı için sanırım bu "FileExplorer" (gizlenen içerikleri boş bir klasörde saklama) mevzusu mevcut zaten.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dosya yönetici dosya gizlemede hakkını veriyor sanırım hocam, siz bile bulamıyorsunuz haha--

Dosya yöneticileri dosyaları gizledikten sonra galeride görünmemesinde ki mantık, dosyaların sonuna bir kaç harf ekliyor. Örneğin Türkiye.jpg dosyasını galeri algılar ve resmi gösterir. Ama gizleme uygulamaları Türkiye.jpg.sdxs gibi yazılar ekleyerek galerinin bunu algılamasını/taramasını engelliyor. Ama ilkkez gizlenen bir dosyayı silen dosya yönetici görüyorum. Acaba dosya yönetici bunları gizleyince, cihazdaki temizleme uygulaması bu dosyaları yabancı görüp siliyormu. Denemek lazım hocam

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Dosya yönetici dosya gizlemede hakkını veriyor sanırım hocam, siz bile bulamıyorsunuz haha--

Dosya yöneticileri dosyaları gizledikten sonra galeride görünmemesinde ki mantık, dosyaların sonuna bir kaç harf ekliyor. Örneğin Türkiye.jpg dosyasını galeri algılar ve resmi gösterir. Ama gizleme uygulamaları Türkiye.jpg.sdxs gibi yazılar ekleyerek galerinin bunu algılamasını/taramasını engelliyor. Ama ilkkez gizlenen bir dosyayı silen dosya yönetici görüyorum. Acaba dosya yönetici bunları gizleyince, cihazdaki temizleme uygulaması bu dosyaları yabancı görüp siliyormu. Denemek lazım hocam
Yukarıda bahsettiğim klasörü silerek deneyebilirsiniz... Gönderi sahibi de o klasörü silediğini kabul etti. Temizleme uygulaması hiçbir şekilde gizlenen dosyaları silmiyor. Ayrıca önceki cihazlarımda da gizleme yöntemi bu şekilde çalışıyordu. Pek şaşırdığımı söyleyemem.

- Peki, dosyaların gizlendiği klasörü gizlersek? :^)

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yukarıda bahsettiğim klasörü silerek deneyebilirsiniz... Gönderi sahibi de o klasörü silediğini kabul etti. Temizleme uygulaması hiçbir şekilde gizlenen dosyaları silmiyor. Ayrıca önceki cihazlarımda da gizleme yöntemi bu şekilde çalışıyordu. Pek şaşırdığımı söyleyemem.

- Peki, dosyaların gizlendiği klasörü gizlersek? :^)

Dosyaların Gizlendiği klasörü silerseniz içinde gizli veya gizli olmayan ne varsa silinir hocam mm~~ Sildiğini kabul ettiği mesajı kaçırmışım üzgünüm

Oyla:

teknikberkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
0
Bildiğim kadarıyla eğer boş diye bu klasörü silerseniz, içinde bulunan gizli dosyalarınız da beraberinde siliniyor. Maalesef geri getirmenin de bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam hangi klasör den bahsediyordun fotoğraf gözükmüyor

Oyla:
Üst Alt