Yardım Gizlediğim Dosyalar Kendiliğinden Silinmiş?

mqasol33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil V10.2.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Dün (09.02.19) cihazın dahili dosya yöneticisine 2 adet dosya gizledim, lakin bugün (10.02.19) gizli dosyalar bölümüne girdiğimde boş olduğunu gördüm. Kendim de silmedim, böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum, i.mi.com üzerinden silinenlere baktığımda orada da gözükmüyor, bu nasıl mümkün olabilir? Bu durum Xiaomi'nin gizli dosyları kontrol ettiği ve gerektiğinde onları kullanıcı müdahalesi olmadan silebileceğinin bir göstergesi mi? Yoksa başka bir sebebi mi var?

sonmahoni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
temel
Cihazım
mi6
Konular
0
Dün (09.02.19) cihazın dahili dosya yöneticisine 2 adet dosya gizledim, lakin bugün (10.02.19) gizli dosyalar bölümüne girdiğimde boş olduğunu gördüm. Kendim de silmedim, böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum, i.mi.com üzerinden silinenlere baktığımda orada da gözükmüyor, bu nasıl mümkün olabilir? Bu durum Xiaomi'nin gizli dosyları kontrol ettiği ve gerektiğinde onları kullanıcı müdahalesi olmadan silebileceğinin bir göstergesi mi? Yoksa başka bir sebebi mi var?
aynı olay benim de başıma geldi. gizli dosyalarımın hepsi silinmiş. ben yapmadım eminim. nasıl böyle birşey oluyor???? Bilen varsa aydınlatabilir mi bizi?

Oyla:
Üst Alt