- Adım
- Kaan Aktan
- Cihazım
- Xianomi Mi 5s
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Mix 2s
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba, bugün elime ulaşan Mix 2S cep telefonunun garanti belgesi kutu içerisinden çıkmadı. Fatura ve aksesuarlar tam görünüyor. KVK sitesinden sorgulattiğımda cihazınız garanti kapsamında diyor. Xianomi sitesinden sorgulattiğımda IMEIniz orjinal ve international sürüm diyor. Garanti çıkmadığı için telefona dokunmadım ve onay sürecini durdurdum. Satıcıya garanti belgesinin eksik olduğu mesajı iletildi. Cepportu ayrıca telefonla aramak istedim ama aradığımda otomatik kapatıyorlar. Belki akşam üstü olduğundandır bilemiyorum.
Garanti Belgesinin gelmemesi nedeniyle iade etmeli miyim? Başka nelere dikkat etmeliyim? Garanti belgesi göndermeyerek neyi amaçlıyor olabilirler? Bir de telefon sıfır görünüyor ama emin olmak için bu telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım ?
Garanti Belgesinin gelmemesi nedeniyle iade etmeli miyim? Başka nelere dikkat etmeliyim? Garanti belgesi göndermeyerek neyi amaçlıyor olabilirler? Bir de telefon sıfır görünüyor ama emin olmak için bu telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım ?