Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 12
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba

Modlu whatsapp kurmaya çalıştım kurulmayınca orjinal whatsapp yükledim ama ban yediğimi anladım süresi de belli değil. Bir süre bekleyince banı açılan arkadaşlar olmuş ama benim işim acele olduğundan bekleyemedim.

Adım adım çözümü anlatayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kernelsu, magisk veya apatch gibi bir root uygulamasına sahip olmanız gerekiyor.
Benim telefonumun kerneline uygun olduğu için boot.img dosyasını yamalayarak kernelsu kurdum.

Daha sonra PlayIntegrityFix
Zygisk-Lsposed ve Zygisk Next
BootloaderSpoofer modüllerini kurdum.

Telefonu yeniden başlattığımda lspoosed yüklendi bilidimi geldi.
Lspoosed modüller kısmında whatsapp uygulamasını aktif hale getirdim.

Whatsapp uygulamasının ön belleğini temizleyerek sıfırdan kurulum yaptım ve uygulama sağlıklı bir şekilde açıldı.

Lütfen yazdığım terimlere yabancıysanız uzman birinden destek alınız.

Wa Enhancer Güncellemeleri ve İpuçları

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman modülünü kullanın)
ve Bootloader yerel sertifika testini geçmek.(Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)

Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin

Lsposed'i yükleyin, ardından apk'yi cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'i açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Böyle bir durumda yapılacak 2 işlem var bl kapatmak ya da root atmak başka çaresi yok.
Bootloader kapatırsam brick olma riski var mı hocam. Kusura bakmayın lütfen uzun zamandır uzağım siteye kelimeyi yanlış yazmışta olabilirim 😊

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
120
Bootloader kapatırsam brick olma riski var mı hocam. Kusura bakmayın lütfen uzun zamandır uzağım siteye kelimeyi yanlış yazmışta olabilirim 😊
İşlemleri doğru ve bağlantısı kesilmediği sürece sorun olmaz.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Son düzenleme:
Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
İşlemleri doğru ve bağlantısı kesilmediği sürece sorun olmaz.
Hocam özür dileyerek aklıma yeni geldi. Telefona Dirençle imei attırmiştım yeni güncelleme atıp bootloader kilitler dersem imei gider mi?

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
120
Hocam özür dileyerek aklıma yeni geldi. Telefona Dirençle imei attırmiştım yeni güncelleme atıp bootloader kilitler dersem imei gider mi?
Bildiğim kadarıyla gidiyor ancak forum üzerinde konular var araştırmanız gerekiyor.

Oyla:

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Evet gider hocam. BL kilidini kapatınca tekrar ihtiyaç durumunda açması daha büyük sıkıntı oluyor.

Oyla:

Enthroz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Modlu whatsapp ne, Wa enhancer varken... Zygisk lsposed, Wa enhancer lsposed module. Ayrıca bootloader spoofer işe yaramazsa Aosp keybox ile tricky_store modulünü yükleyin yine bootloader kilitli şeklinde spoof eder, tabi /data/adb/tricky_store/target.txt içine whatsapp paket adını yazmayı unutmayın, eğer hala problem olursa sonuna ! Koyun paket adının. Minimum device integritye ihtiyacınız var böyle unofficial whatsapp hatalarıyla karşılaşmamak için. Romunuz userdebug custom romsa integrityi geçmez, normal imzalı custom rom kurun. Romda built-in fingerprint spoofing mevcutsa kapatmayı unutmayın pif ile çakışır, sevgiler.

Edit: modlu whatsapptan kasıt wa enhancer'mış zaten. Telegramda falan Memati Baş isminde bir cengo görürseniz o benim selam çakın.
(pm atmayın sorunuz olursa konuya yazın yardımcı olurum, ayrıca ben miui sevmem)

Oyla:
Üst Alt