Çözüldü Gif profil resmi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
HiddeNKinG sitenin kurucusuydu sanırsam. Kendisi konunun çözümünü daha iyi bilir diye düşünüyorum.
Umarım yardımcı olur HiddeNKinG hocamız. Bu arada hocam şu an kullandığınız avatar değiştirmeyi başardığınız avatar ise boyutu düşürmemiş yok etmişsiniz adeta pixel pixel anadolu olmuş şu an ama başka da çare yok mecbur :)

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Umarım yardımcı olur HiddeNKinG hocamız. Bu arada hocam şu an kullandığınız avatar değiştirmeyi başardığınız avatar ise boyutu düşürmemiş yok etmişsiniz adeta pixel pixel anadolu olmuş şu an ama başka da çare yok mecbur :)
Hocam 480x480 olan gif boyutunu 60x60'a düşürünce böyle oldu aynen. :D HiddeNKinG hocamız bi ilgilense, kaliteli gifler yükleyebiliriz belki.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam 480x480 olan gif boyutunu 60x60'a düşürünce böyle oldu aynen. :D HiddeNKinG hocamız bi ilgilense, kaliteli gifler yükleyebiliriz belki.
Ben önceden bi şekilde yapmıştım ama nasıl yapmıştım hiç hatırlamıyorum hocam. Ama bi yolu olmalı. O kadar küçülteceksek ben normal resim koyayım o zaman napacaz ki GIF'i :D

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Ben önceden bi şekilde yapmıştım ama nasıl yapmıştım hiç hatırlamıyorum hocam. Ama bi yolu olmalı. O kadar küçülteceksek ben normal resim koyayım o zaman napacaz ki GIF'i :D
Aynen hocam :D

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
HiddeNKinG hocam sanırım unuttunuz ben tekrardan hatırlatayım dedim. En son avatar konusuna bi el atacaktınız?

Üst Alt