Yardım Ghostscreen ve Servis Görüşmesi

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. Az önce evofone ile görüşemediğim için Genpa ile görüştüm. Telefonumda kullanılan panelin tianma olduğunu ve ghostscreen'e yol açtığını söyledim. Dolayısı ile doa kapsamında değişim veya iade hakkım olur mu diye sordum. Servise gelen ürünlerin bakılıp üretici firmanın kararı doğrultusunda değişim veya iade yapılabildiğini söylediler. Üç iş günü içerisinde servise göndereceğim kutusu ile. Lakin kararsızım. Daha önce doa kapsamında değişim veya iade almış arkadaşımız var mı acaba? Servisle nasıl yol izlediniz? İadesini alabilir miyim paramın? Ben böyle bir hakkım doğarsa iadesini isteyeceğim.

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hocam Hepsiburada bu konu hakkında çok sorun çıkardı mı size yani servis sorun yok diyor falan şeklinde?
Servise 2 defa gitmesi gelmesi sürecin büyük kısmını oluşturdu hepsiburada 5 gün içinde sorunu çözdü. Siz sorununuzu sakin bir dil ve karşınızdaki kişiye de empati kurduracak şekilde anlatırsanız sorunsuz şekilde çözebilirsiniz diye düşünüyorum :) onlarda servislerin sorunlu olduğunu ve sorunları çözmekten kaçındığının farkında. Hepsiburada kullanıcıdan yana tavır alıyor.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Teşekkür ederim hocam. Ben telefonu servise vereceğim bakalım. İnşallah telefon iadesi alabilirim. Telefonu değiştirmek istiyorum.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Teşekkür ederim hocam. Ben telefonu servise vereceğim bakalım. İnşallah telefon iadesi alabilirim. Telefonu değiştirmek istiyorum.
Mesaj bölümünde de açıkladım. Buradan da yazayım gönderim yapmak isteyen arkadaşlar da bilsin. Kutu içerisine sorunu anlatan yazılar ve fotoğraflar eklemeniz sorunu kanıtlı göstermeniz açısından iyi olacaktır.

Oyla:
Üst Alt