Soru Ghost screen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan.alkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
9
Arkadaşlar benim telefonumda ghost screen sorunu mevcut cod mobil girdikten sonra köşede cod mobile yazıyor ve zamanla yok oluyor sizce bu ghost screen hatasını garantiye yollarsam herhangi bir ücret talep edebilirler mi garanti evofone bu arada ve bildiğim kadarıyla lcd ekranı değişiyor lcd ekranı değişirken dokunmatik dış cam da değişiyor mu ?
teşekkürler...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Arkadaşlar benim telefonumda ghost screen sorunu mevcut cod mobil girdikten sonra köşede cod mobile yazıyor ve zamanla yok oluyor sizce bu ghost screen hatasını garantiye yollarsam herhangi bir ücret talep edebilirler mi garanti evofone bu arada ve bildiğim kadarıyla lcd ekranı değişiyor lcd ekranı değişirken dokunmatik dış cam da değişiyor mu ?
teşekkürler...
Bence ekran değişimi yaptırmayın çünkü orjinal takmazlar ki Xiaomi ek ekran üretmiyor. Ben bir kere ekran değiştirmiştim eski cihazımda ghost screen olduğunda inanın orjinali mumla aradım

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Renk şemasından yaptığım gibi yaparsanız görmüyorsunuz bile daha hocam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-13-14-53-37-571_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-13-14-53-37-571_com.android.settings.jpg
    247,7 KB · Görüntüleme: 42

Emirhan.alkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ekran değişimi yaptırmayın çünkü orjinal takmazlar ki Xiaomi ek ekran üretmiyor. Ben bir kere ekran değiştirmiştim eski cihazımda ghost screen olduğunda inanın orjinali mumla aradım
Neden orjinal takmıyorlar

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
teşekkürler...
Play store'da Ghost Screen uygulamaları var yararlı olduğu yorumları okumuştum bi deneyin isterseniz

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Ayarlar>Ekran>Renk uyumuna girin ve varsayilani soğuk yapın çok daha az görünecektir.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bu tianmalarda oluyor deniyorda tianmalar da bildiğim kadarıyla içinde ayrılıyor galiba üretim olarak yani şans mı demeliyiz buna yoksa tüm tianma kullananlarda çıkacak diye kesin bir kaanat mi göstermeliyiz bilemiyorum. Huaxin panellerde de renkler resmen sıcak renk şeması ayarlanmış gibi sarımtırak anlamadım bu işi neyse geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi ayarlardan renk şemasını ayarlayın daha az görünür ekran değişse bile yeni ekran denildiği gibi eskisini aratıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt