Sohbet Ghost Screen

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Delta servis garanti belgesi yazıyor sanırım bu. Aynen öyle yapacağım hocam:) Tianma paneldi benimki başka panel var mı bu cihaz için. Note 8 de huaxing ve tianma vardı sanırsam.
Panel farketmiyor hepsi ghost screen oluyor hatta ips amoled ekranda farketmiyor yüksek ısılarda çalışan veya dar pantolonda baskı yiyen her ekran kafayı yiyor ghost screen ghost touch iç ekran kırılır mürekkep akar veya turuncu ekran yanığı olur zamanla mora döner falan.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Panel farketmiyor hepsi ghost screen oluyor hatta ips amoled ekranda farketmiyor yüksek ısılarda çalışan veya dar pantolonda baskı yiyen her ekran kafayı yiyor ghost screen ghost touch iç ekran kırılır mürekkep akar veya turuncu ekran yanığı olur zamanla mora döner falan.
Hocam deltanin sitesini kontrol ettiğimde şöyle bir şey demişler: "Ürününüzün satış faturasının fotokopisini evraklara eklemeniz gerekmekte.( Servise yollanan orijinal faturaların kaybolmaları durumunda firmamız sorumlu tutulamaz.)"
Bende sadece bu var.

Ekli dosyalar

• IMG_20200520_044549.jpg
    IMG_20200520_044549.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20200520_044532.jpg
    IMG_20200520_044532.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 5

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam deltanin sitesini kontrol ettiğimde şöyle bir şey demişler: "Ürününüzün satış faturasının fotokopisini evraklara eklemeniz gerekmekte.( Servise yollanan orijinal faturaların kaybolmaları durumunda firmamız sorumlu tutulamaz.)"
Bende sadece bu var.
Deltaysa kolay gelsin hocam :D

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Şansıma güveniyorum hocam:D
İnşallah sağlam gider sağlam yapılmış şekilde gelir evofone olsun delta olsun bu firmalar çok büyük problem hocam koca siyaminin mağazaları var ama kendi servisi yok bu arada ghost screen problemi ile uzun süredir kullanıyorum ekran okuyucu ile.sorunu nerdeyse bitirdim kapatınca ve uzun süre ekran açıkken geri geliyor onun dışında herşeyi karanlık mod da kullanıyorum alıştım ve artık yok gibi ısınmasına da dikkat ediyorum eğer olurda baz geçerseniz deneyin hocam

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
İnşallah sağlam gider sağlam yapılmış şekilde gelir evofone olsun delta olsun bu firmalar çok büyük problem hocam koca siyaminin mağazaları var ama kendi servisi yok bu arada ghost screen problemi ile uzun süredir kullanıyorum ekran okuyucu ile.sorunu nerdeyse bitirdim kapatınca ve uzun süre ekran açıkken geri geliyor onun dışında herşeyi karanlık mod da kullanıyorum alıştım ve artık yok gibi ısınmasına da dikkat ediyorum eğer olurda baz geçerseniz deneyin hocam
Hocam şu Google Play'deki ghost screen fix uygulaması çözüyor taa ki başka bir uygulama açana kadar. Bir bakıyorum Chrome kalmış bir bakıyorum WhatsApp kalmış :D. Chrome u beyaz kullanmayı denedim baya bir kötü oldu hemen geri döndüm koyu temaya:) Valla her firmanın kötü tarafı var umarım bana iyi tarafı denk gelir.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ah ah... Çok dert etmesem de chromedan çıkınca(foruma chromedan giriyorum) push bildirim simgeleri gülümsüyor tepeden :))) Okuma modunu söyleyen hocamıza teşekkürler biraz da öyle deneyeceğim :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ah ah... Çok dert etmesem de chromedan çıkınca(foruma chromedan giriyorum) push bildirim simgeleri gülümsüyor tepeden :))) Okuma modunu söyleyen hocamıza teşekkürler biraz da öyle deneyeceğim :)
Bende sadece sol üst köşede oluştu. Oluşup gidiyor geliyor falan. Belki de önceden vardı ben fark etmedim. Sürekli yeni bir şey görüyorum. Bayramdan sonra garantiye yollarım belki. Bariz bir şekilde görünür olursa:)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Geçti borun pazari, bizde garanti yok.. donanımına zarar vermedigim sürece de koskoca MIUI Türkiye var :))
Bende sadece sol üst köşede oluştu. Oluşup gidiyor geliyor falan. Belki de önceden vardı ben fark etmedim. Sürekli yeni bir şey görüyorum. Bayramdan sonra garantiye yollarım belki. Bariz bir şekilde görünür olursa:)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Geçti borun pazari, bizde garanti yok.. donanımına zarar vermedigim sürece de koskoca MIUI Türkiye var :))
Bildirim cubugumda da koskoca MIUI Türkiye yazıyor :D (Ghosttan dolayı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan dikkat ettim kalıcı değil geçiyor sürekli. Ve sadece Chrome buna sebep oluyor. Kaliciya dönmezse sıkıntı yok gibi:)

Son düzenleme:
Üst Alt