Sohbet Ghost Screen

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ghost Screenden bahsetmemden birkaç gün sonra bende yakalandım bunahaha-- Forumda çok fazla takilmamdan dolayı yukarıda Chrome ana sayfa simgesi ve forum.miuiturkiye.net yazısı kalmış. Gri ekranda rahatlıkla okuyabiliyorum. Şu Google Play'deki uygulamayı denedim önemli ölçüde azaldı biraz daha deneyeceğim az sonra. Merak ettiğim konu var. Chrome u dark modda kullanırım yani şu gri temada bunun bir etkisi var mı? Forumu da koyu modda kullanıyorum bunun bir etkisi var mı bu konuda? Tesekkurler. Ne kadar ekran sürekli değişse de Chrome un üst tarafı hep sabit kalıyor bu yüzden ghost oluyor var mı önereceğiniz tarayıcı?

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Geçmiş olsun ben xiaominin stock tarayıcıyı kullanıyorum hem akıcı çalışıyor hemde özellikleri bol. hiç oyun oynamadığım için ghost screen yaşamadım ama eskiden cihaza kernellerle çok yüklendim ekranın sol üst çentikte turuncu ekran yanığı oluştu.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun ben xiaominin stock tarayıcıyı kullanıyorum hem akıcı çalışıyor hemde özellikleri bol. hiç oyun oynamadığım için ghost screen yaşamadım ama eskiden cihaza kernellerle çok yüklendim ekranın sol üst çentikte turuncu ekran yanığı oluştu.
Xiaominin tarayıcısı ağır kalıyordu hocam ama tavsiyeniz için tekrar deneyeceğim teşekkürler:) Çok oyun oynamam ama mesela bazen 1 gün çok oynarım 1 2 hafta hiç oynamam. Sınav senem olduğu için bağımlılık yaptığı anda siliyorum uygulamayı:) Chrome un sitede gezinirken üst barı kaldırmaması yüzünden oldu. Daha yeni oldu fark eder etmez şu gplaydeki uygulamayı denedim çözdü gibi gözle görünmüyor ileride tekrar yaşarsam garantisi varken yollayacağım.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ghost screen için cihazın içindeki okuma modunu hep açık şekilde kullanın. En düşük yoğunlukta olsa da olur. Böylece ghost screen kayboluyor. Tabi kapatınca geri geliyor.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Program sayesinde chrome dan kurtuldum 1 dk whatsapp kullandım üstte geri tuşu ve arama tuşu görünüyor şimdi de. Programı 1 saat çalıştırıp 1 gün boyunca telefonu kapalı tutacağım. Sonucunu buraya yazarım. Garanti kartı var ama fişini bulamıyorum sorun olur mu garanti için?

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Kiwi kullanabilirsiniz chromium tabanlı

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garanti kartı yeterli ghost screen başka şekilde tekrarlıyosa kendini verin garantiye uğraşmayın geçirmek için chrome gider whatsapp gelir o gider instagram gellir.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Hocam yazılım ile falan uğraşma. Garantisi varsa direk gönder servise panel değişsin, başka türlü geçmez ghost screen.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Garanti kartı yeterli ghost screen başka şekilde tekrarlıyosa kendini verin garantiye uğraşmayın geçirmek için chrome gider whatsapp gelir o gider instagram gellir.
Delta servis garanti belgesi yazıyor sanırım bu. Aynen öyle yapacağım hocam:) Tianma paneldi benimki başka panel var mı bu cihaz için. Note 8 de huaxing ve tianma vardı sanırsam.

Üst Alt