Cihazınız nedirHayalet ekran sorunu yaşayan varmı
Telefonu gece dışında hep full parlaklık kullanırım. Oyun falan da oynuyorum saatlerce yine full parlaklık, ısınıyor falan ama hiç hayalet ekran yaşamadım. Şans işiHayalet ekran sorunu yaşayan varmı
Evet hocam. Ben de göndereceğim ama şuan koronadan dolayı telefon kaç güne gelir onu düşünüyorum.Ben mi 8 kullanıyorum bende oldu Garanti hallediyor mu bu durumu
Hahaha bende bu mesajımı arıyordum bunun üstünden bir iki gün geçti ghost oldu telefon püü nazar değdiTelefonu gece dışında hep full parlaklık kullanırım. Oyun falan da oynuyorum saatlerce yine full parlaklık, ısınıyor falan ama hiç hayalet ekran yaşamadım. Şans işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demirden korkan trene binmez hesabı![]()
Ben bataryayi da not düşücem zatenTşk ederim bende bayramdan sonra verecem'de şarj konusuda beni hiç tatmin etmiyor.cok az video ve sosyal medya ile yarım günü çıkarmıyor
Ne kadar çok form doldururken bataryayı yerer'sen bence o orantıda batarya yenileme oranı artarBen bataryayi da not düşücem zatenŞarj çok çabuk bitiyor diye. Umarım pil de değişir telefon sağ salim gelir
![]()
Suanlik bekliyorum hocam malum korona yüzünden telefon geç gelirse sıkıntı olur. O yüzden sınavdan sonra göndereceğim 1 ayım kaldıNe kadar çok form doldururken bataryayı yerer'sen bence o orantıda batarya yenileme oranı artargeç şarj oluyor diye de belirt ki şarj da yenilensin
![]()
En mantıklısiSuanlik bekliyorum hocam malum korona yüzünden telefon geç gelirse sıkıntı olur. O yüzden sınavdan sonra göndereceğim 1 ayım kaldı![]()