Yardım Ghost screen

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 1K

kylt

*_*
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 20.1.9
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım rn7 gartic.io oynuyordum oyundan çıktım play store girdim ve sağ üstte hafif iz farkettim bu büyümeden nasıl önlerim ve artık hep olur mu ?

Matthew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cevat
Cihazım
Redmi Note8
Konular
3
Hocam Ekran - Renk Şeması - Otomatik ve Soğuk yapın. Ghost screenin oluşmasını minimize edecektir. Fakat ghost screen donanımsal olduğu için bunun dışında pek de bir çözüm yok cihazı çok ısıtmamaya çalışın.

Oyla:

kylt

*_*
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam Ekran - Renk Şeması - Otomatik ve Soğuk yapın. Ghost screenin oluşmasını minimize edecektir. Fakat ghost screen donanımsal olduğu için bunun dışında pek de bir çözüm yok cihazı çok ısıtmamaya çalışın.
Hocam haziranda aldım daha ilk defa karşılaştım bu sorun devam edermi artık her yerde? Tamda bootloader açtım ya :(

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam rn7 kasa plastik olduğu için ısı dağılımı iyi değil, haliyle cihaz ısıyı ekrana yansıtıyor. Mümkün mertebe cihazı çok ısıtmamaya çalışın, şarjdayken oynamayın.

Oyla:

kylt

*_*
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam rn7 kasa plastik olduğu için ısı dağılımı iyi değil, haliyle cihaz ısıyı ekrana yansıtıyor. Mümkün mertebe cihazı çok ısıtmamaya çalışın, şarjdayken oynamayın.
Şuan ki gider mi hocam cihaz ısınmadi aslında sadece bu 30 dakika aynı ekranda kaldı ondan olurmu bir de dediğim gibi sağ üstte hafif cikti o gidermi oradan

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Şuan ki gider mi hocam cihaz ısınmadi aslında sadece bu 30 dakika aynı ekranda kaldı ondan olurmu bir de dediğim gibi sağ üstte hafif cikti o gidermi oradan
Cihazı bir soğutun yeniden başaltıp kontrol edin, yanık ne derece bilemiyorum hocam. İnsan gibi düşünün yanığın derecesi ne kadar yüksekse ciltte o kadar fazla izi kalır

Oyla:

kylt

*_*
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Cihazı bir soğutun yeniden başaltıp kontrol edin, yanık ne derece bilemiyorum hocam. İnsan gibi düşünün yanığın derecesi ne kadar yüksekse ciltte o kadar fazla izi kalır
Düşük ışıkta belli olmuyor yüksek ışıkta belli oluyor ve karanlık moddan çıkınca gözükmüyor gider mi?

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
90
IPS ekranda olur hocam öyle bir kaç dakika hatta en fazla 1 2 saat içinde geçer, amoled gibi kalıcı olmaz

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Düşük ışıkta belli olmuyor yüksek ışıkta belli oluyor ve karanlık moddan çıkınca gözükmüyor gider mi?
İnşallah gider hocam, cihazın garantisi varsa garantiye gönderin değişim yapsınlar. BL açıksa kapatabilirsiniz, servis anlamaz.

Oyla:

kylt

*_*
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
İnşallah gider hocam, cihazın garantisi varsa garantiye gönderin değişim yapsınlar. BL açıksa kapatabilirsiniz, servis anlamaz.
Gitmezse son çare
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IPS ekranda olur hocam öyle bir kaç dakika hatta en fazla 1 2 saat içinde geçer, amoled gibi kalıcı olmaz
Hocam ilk defa oluyor mavi bir ekranda bekledi biraz telefon inşallah gider dediğiniz gibi ilk defa yaşıyorum:(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi kontrol ettim çarpı işi gitmiş hafif bi çizgi kalmış

Oyla:
Üst Alt