Yardım Ghost Screen

Ynspkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.3
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler redmi 5 plus cihazımda ghost screen sorunuyla karşılaştım ve garantiye göndermeyi düşünüyorum ekran değişimi yapılır mı acaba daha önceden panel açılmasından dolayı göndermiştim ama hatam olmadığı halde kullanıcı hatası diyip geri gönderilmişti.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Biraz şans işi bu işler hocam. 2 sene önce acil bir telefon ihtiyacım vardı. 400 liraya döküntü bir asus zenfone 5 almıştım. Garanti bitmesine 15 gün kala o değilden şarjı geç doluyor diye servise verdim. Red cevabı geldi. Telefonu almaya servise gittim. Telefonun yanlışlıkla antalya'ya gittiğini söylediler. Yaklaşık 1 ay sonra telefon aktarım esnasında kayboldu iade işle yapılacak dediler. Fatura tutarı kadar (900tl) indirim çeki verdiler.

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Biraz şans işi bu işler hocam. 2 sene önce acil bir telefon ihtiyacım vardı. 400 liraya döküntü bir asus zenfone 5 almıştım. Garanti bitmesine 15 gün kala o değilden şarjı geç doluyor diye servise verdim. Red cevabı geldi. Telefonu almaya servise gittim. Telefonun yanlışlıkla antalya'ya gittiğini söylediler. Yaklaşık 1 ay sonra telefon aktarım esnasında kayboldu iade işle yapılacak dediler. Fatura tutarı kadar (900tl) indirim çeki verdiler.

Baya şanslıymıssıniz ben cihazı tekar servise vericem özellikle servis salağa yatmasın diye telefonun fotorafini cekip ekran görüntüsü yaptım bişey bahane edip fahiş bi ücret isterlerse tekrar tüketici hakem heyetine başvururum belki yada satarım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-29-22-08-27-962_com.miui.home.png
    Screenshot_2020-03-29-22-08-27-962_com.miui.home.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt