Yardım Ghost Screen

Ynspkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.3
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler redmi 5 plus cihazımda ghost screen sorunuyla karşılaştım ve garantiye göndermeyi düşünüyorum ekran değişimi yapılır mı acaba daha önceden panel açılmasından dolayı göndermiştim ama hatam olmadığı halde kullanıcı hatası diyip geri gönderilmişti.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ynspkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
cihazı göndermeden önce mutlaka resim ve videosunu çekin.
serviste kırıyorlar sonra tüketici hatası diyorlar.
Aynen hocam bu sefer o hataya dusmeyecegim zaten fotoğraf çektim biraz daha çekerim

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Garantiye gönder baktın yine yokuş yaptılar üşenme tüketici hakem heyetine başvur. Böyle böyle adam edeceğiz bu servisleri.

Oyla:

Ynspkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Garantiye gönder baktın yine yokuş yaptılar üşenme tüketici hakem heyetine başvur. Böyle böyle adam edeceğiz bu servisleri.
Haklısınız hocam kendi milletimize kazık geçirip duruyorlar her seferinde bunlara haddini bildirmemiz lazim

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bunuda yapacak kadar düştüler mi ? wasntme~~

maalesef hocam. telefonun arkasını açıp tek bir darbe atarak ekranı kırıyorlar. sonra vay efendim ekran kırılmış değişmeden olmaz siz bize yeşillerden haber verin biz yaparız ayağındalar. tabi şimdi ben bunları dedim diye kanıt isticekler :)

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

tekrar diyorum btk akkyi kaldırdık dedi zamanında ne oldu şekli değişti daha pahalıdan bize servis edildi. (bu örneği de veriyorum çünkü garanti servislerimiz her işi kılıfına uydurmakta uzmanlaşmış.)

bu garanti servislerinden siz doğru düzgün bir hizmet alıcağınızı düşünüyor musunuz? tüketiciyi koruyan yeni yasalar çıkmadan veya düzenlenmeden bu sorun böyle kalır, bizim milletimizde mağdur olmaya devam eder. benim başıma gelmez demeyin sizin başınıza da gelicek.

thh ye şikayet eden arkadaşlar cimere de şikayet açsın ne kadar çok şikayet giderse iyidir.

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Sonuç ne oldu ?

Oyla:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
ben zaten garantili almayın diyorum hocam :)
yerinizde olsam hiç uğraşmam thh ye giderim. çünkü yine aynı yanıtı alıcaksınız zamanınız boşa gitmesin.
Garantiye gitmeden thh işlem yapmıyor maalesef

Oyla:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Ben thh ye gittim servis tamir etmemişti thh den bakan adam kulllanıma engel sorun yok diyip geri cevirdi
Elinizde garantiye verdiğinize dair bir belge yok ise (telefon tamir edildiği veya reddedildiği) thh cihazı alıp inceleyip bir hükme varamaz. Zaten bu hükme varacak bir kişi de yok orada. Normal şartlarda kaydınızı açıp cihazı alıp bilirkişiye danışacaklar onlarda

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Elinizde garantiye verdiğinize dair bir belge yok ise (telefon tamir edildiği veya reddedildiği) thh cihazı alıp inceleyip bir hükme varamaz. Zaten bu hükme varacak bir kişi de yok orada. Normal şartlarda kaydınızı açıp cihazı alıp bilirkişiye danışacaklar onlarda

Vardı hocam servis formunda ghost screende yazıyordu cihazin gec sarj oldugu da yapilan islemlerde sadece soket degisimi yazıyordu buyuk ihtimalle cahil bi bilir kisi atandi bana

Oyla:
Üst Alt