Yardım Ghost screen / redmi note 8

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.9
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba xiaomı kullanıcıları, şubat ayında redmi note 8 aldım migros mağazasından..Çok sevinerek alıp ve severek kullandığım telefonumda 1.5 aydır üst kısımda ghost screen sorunu olmaya başladı..Herhangi bir uygulamada uzun süre takılı kalamıyorum..Biraz ısındığı anda iz bırakıyor..Açıkcası servisle uraşmak istemiyorum..Bunun yazımsal olduğunu ve donanımsal olduğunu söyleyenler var..Birde tianma panellerde çok oluyırmuşş.Telelefonum tianma panel ve anlamadığım xiaomı her telefona farklı panel dağıtmış..Haoxing panel olan note 8 lerde var..Nedir ne yaprız fikri düşüncesi olan varsa yardım bekliyorum

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ghost Screen yazılımsal değil donanımsal bir sorundur, her panelde oluşabilir, kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişebilir, cihazı servise verip ekran değişimi talebinde bulunabilirsiniz.

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Anladım sağolun..Peki ne yapmam lazım sizce srvise vermelimiyim..Verirken bu hoaxing panelde isteme sansımız falan oluyormu

Servise verin tabiki, panel konusunda ellerinde mevcut olan panelleri takıyorlar genelde en azından delta servis için serüvenim o şekilde olmuştu eskiden fakat yeni takılan ekran eskisini de aratıyordu renkler ve canlılık bakımından başka bir şansınız yok zaten şuan için.

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Servise verin tabiki, panel konusunda ellerinde mevcut olan panelleri takıyorlar genelde en azından delta servis için serüvenim o şekilde olmuştu eskiden fakat yeni takılan ekran eskisini de aratıyordu renkler ve canlılık bakımından başka bir şansınız yok zaten şuan için.
Peki ben bunu yaptırmazsam hastalık gibi çoğalırmı, 3.5 dk sonra geçiyor izler devamlı böylemi olur

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Belirli bir süre sonra devamlı kalıyor hocam ekran değişimi şart.
Ya okadar üzgünümkü pişman oldum desem yeridir.Çok severek almıştım keşke araştırsaydım..her modeldede varmış bu sorum..Ucuz malın yahnisi hesabı..Yardımınız için teşekkür ederimm

Oyla:

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Ya okadar üzgünümkü pişman oldum desem yeridir.Çok severek almıştım keşke araştırsaydım..her modeldede varmış bu sorum..Ucuz malın yahnisi hesabı..Yardımınız için teşekkür ederimm

Rica ederim ya şans meselesi ne yazık ki ucuz et olayı değil aslında hocam yaşayanda var yaşamayıp yoluna devam edende bende Redmi Note 4 te yaşamıştım bunu garantide değişim yapıldı ama değişen ekran eskisi gibi olmadı cihazı çıkartmıştım elimden. Xiaominin tianma sevdası işte..

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Rica ederim ya şans meselesi ne yazık ki ucuz et olayı değil aslında hocam yaşayanda var yaşamayıp yoluna devam edende bende Redmi Note 4 te yaşamıştım bunu garantide değişim yapıldı ama değişen ekran eskisi gibi olmadı cihazı çıkartmıştım elimden. Xiaominin tianma sevdası işte..
Ben normalde iphone kullanıcısıydım ama xiaomıler çok dikkatimi çekmişti seviyorumda sıkıntımda yoktu ama dediğiniz gibi şans meselesi olmuş.. Bence tonla aynı şikayeti alan bu firma kesinlikle bu sorunu düzeltmeli

Oyla:
Üst Alt