Soru Ghost Screen Hangi Panellerde Var?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Ghost screen redmi 5 plus da hangi panellerde daha çok görülüyor ve neden böyle bir ayrım yapılmış panellerde

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Amoled/Oled ekranların led yapısından dolayı ghost screen oluşur. Amoled/Oled ekranın alt yapısında Led olduğundan dolayı ledlerde arıza olması nedeniyle ghost screen oluşur. Günümüz teknolojisinde çok ilerlemiş ve fabrikasyon hataları dışında, kullanıcı hataları dışında pek rastlanmamaktadır.
Retina ekranlarında tabanında led teknolojisi olduğundan ghost screen olması muhtemel.
Lcd tabanlı ekranlarda ıps lcd, tft lcd gibi ghost screen olması söz konusu değildir.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Amoled/Oled ekranların led yapısından dolayı ghost screen oluşur. Amoled/Oled ekranın alt yapısında Led olduğundan dolayı ledlerde arıza olması nedeniyle ghost screen oluşur. Günümüz teknolojisinde çok ilerlemiş ve fabrikasyon hataları dışında, kullanıcı hataları dışında pek rastlanmamaktadır.
Retina ekranlarında tabanında led teknolojisi olduğundan ghost screen olması muhtemel.
Lcd tabanlı ekranlarda ıps lcd, tft lcd gibi ghost screen olması söz konusu değildir.

LG panel MI6 larda ghost Screen sorunu oluşuyordu hocam MI6 da LCD kafam karıştı drunk~~

Oyla:
Üst Alt