Soru Ghost screen çözümüm

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Aosp
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Pixel experiance plus romunda renk kalibrasyon kısmından renklerin 3ünü de %85 e getirince ghost scren olmuyor ama miui global yada eu roma geçince bu ayarlar olmadığı icin ghost scren görüyorum sanırım driver ile alakalı bir sorun bu ayari miui romlarda root olmadan nasıl yapabilirim ?

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Ghost screen in tek çözümü ekran panel değişimidir. Bende tianma panelli RN7 var 3 ayı geçti şükür problem yok biraz şans işi bu elektronik. Ekranı değiştirin hocam tianma takıntınız varsa shenchao panel takabilirsiniz bulursanız tabi.

İnternetten baktım ama kimse panel markası belirtmemiş

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Anlamıyorum tekrar global roma geçtim ekran ayarıni ne yaparsam yapıyım bu romda ghost screen oluyor

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Redmi note 5 kullanıyorum bu uygulama iki defa işime yaradı. Hayalet ekran görünce 15 dakika falan çalıştırın sonra kapatın hayalet ekran kalmıyor. Arka planda çalışmasına falan gerek yok sadece ihtiyaç duyunca çalıştırıyorum ki fazla ihtiyacım olmuyor sürekli olan bişey değil zaten fazla ısınınca karşılaşmistim bu sorunla bu uygulama çözdü çok şükür.

ismi Dead Pixel Fix
Hocam ben uygulamayı indirdim fakat bir kaç sorum olacak şimdi benim telefon note 7 centigin oldugu kısımlar beyaz oluyor uygulama centige etki etmiyor benimde ghost problemi tam olarak centikte ayarlardan izin de verdim ama çalışmadı bunun bir çözümü yok mu?

2 ise full parlaklıkta mi kullanılacak

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
Hocam Ghost Screen Yazılımsan değil,Donanımsal Arzadır Ekran değiştirilmesi lazım

Oyla:
Üst Alt