Yardım Ghost Screen bizi de buluyor gibi.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom Beta 20.6.23
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi 8 lite cihazımda dün ufak çaplı ghost screen (ekranda uygulamaların izi kalma) problemi olduğunu farkettim acaba bu gün geçtikçe ilerler mi ? İlerliyorsa garantiye göndermek istiyorum ama bir sorunum var ki telefonum bl kilidi açık ve rom yüklü. Acaba bl kilidini kapatıp tekrar global Roma geçsem tekrar garanti kapsamı içerisine girer mi telefon ? Telefon kvk garantiliydi. Daha önce yaşayan varsa ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
BL kilidiniz açık olduğu için cihazınız garanti dışı, kilidi kapatmak garantiyi geri getirmiyor. Garantiye gönderirseniz ücret talep edebilirler, yanık oluştuysa ilerlemeye devam eder.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
BooLoader kapattıktan sonra yetkili servis bahane aramazsa yani yetkili hesap ile cihaza detaylı bakmazlarsa direkt sizin sorununuz üzerinden ilerlerse sorun olmaz. ama garantiden çıkartmak istiyorlarsa bir bahane bulacaklardır. Ghost ilerleyecektir zaman içerisinde. Şansınızı deneyin derim. Geçmiş olsun.

Oyla:

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
11
Aynı durum bendede mevcut hocam bende bl kapatıp göndermeyi planlıyorum gönderirseniz bilgilendirirmisiniz nasıl kapatılacak brick riski varmı bilginiz varsa bu konuda hocam

Oyla:

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar şu an için göndermeye değecek kadar fazla değil. Ancak sonra ilerlerse dediğiniz gibi yapıp bir şansımızı denemek lazım o zaman.

Oyla:
Üst Alt