Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Uygulamayı kurdum. Menüsünden Mi8 se telefonumu update ettim ve telefonum çöktü. Şuan açılışta LR.TEAM yazısı kaldı. Ne kapatabiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum.

Yanlış işlem yapmışsınız, sizde muhtemelen twrp gibi özel recovery varmış siz rom indirip kurmaya çalışmıssınız. Yeniden twrp yada orange Fox ile uygun bir rom indirip kurmanız lazım, mi8se forumuna bakın

Bestamim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bestami
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
5
Hocam farklı cihazda bu programi denedim
Mesela, full orjinal olan cihazı orjinal degil olarak gosterdi ayrica cihaz ile program arasinda imei tutarsızlığı var bunuda yanlis gosteriyor bilginize

rastlantisal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi note 3
Konular
10
indirdiğim romu miui updateden gösterip uptade ettim. Sanırım sorun burada oldu. Recovery ile uupdate etmem gerekirdi. Haftasonu bilgisayara bağlayıp, orjinal çin romu yükleyip sonra da oradaki romlardan birini yüklerim. Yıllar oldu bu işleri yapmayalı. 7 yıllık telefon hala gürül gürül çalışıyor 2. telefon olarak.
Diğer telefonum mi12T o da miui de kaldı. İyice araştırıp oluyorsa HyperOs güncellemesi yapacağım.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Hocam farklı cihazda bu programi denedim
Mesela, full orjinal olan cihazı orjinal degil olarak gosterdi ayrica cihaz ile program arasinda imei tutarsızlığı var bunuda yanlis gosteriyor bilginize

IMEI yanlış gösteriyor derken hocam, rom orjinal için bu sorunlu cihazlar için tek tek düzenleme yapmak gerekiyor bana özelden yazarsanız model ile birlikte çözeriz sorunu

mert.yazgac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 15 Ultur
Meslek
Mühendis
Konular
1
Merhaba, yarın ikinci el xiaomi 13 ultra cihaz alacağım. İlk defa android telefon alacağım. Alacağım telefonu server kayıtlı diye satın alıyorum.getConf uygulamanızı kullanıp neleri kontrol etmem gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz acaba ?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.358
Merhaba, yarın ikinci el xiaomi 13 ultra cihaz alacağım. İlk defa android telefon alacağım. Alacağım telefonu server kayıtlı diye satın alıyorum.getConf uygulamanızı kullanıp neleri kontrol etmem gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Server işlemi için bir kontrol yöntemi yok ama direnç değiştirdiler ise anakart üzerinden onu görebilirsiniz

Üst Alt