Soru GetApps olmayan rom bölgesi?

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
6
Redmi Note 9S MIUI 13 EEA rom kullanıyorum. Telefondan GetAppsi adb aracılığı ile sildim. Sildim ancak mesela bir oyunda reklam geldiğinde vb. yanlışlıkla tıklandığında otomatik olarak arka planda hiç bir onay istemeden o reklamdaki uygulamayı indirmeye başlıyor. Sildim ancak yine bunu yapıyor. En son bu uygulamanın olmadığı bir rom sürümü aramaya başladım. Böyle bir rom sürümü var mıdır?

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Redmi Note 9S MIUI 13 EEA rom kullanıyorum. Telefondan GetAppsi adb aracılığı ile sildim. Sildim ancak mesela bir oyunda reklam geldiğinde vb. yanlışlıkla tıklandığında otomatik olarak arka planda hiç bir onay istemeden o reklamdaki uygulamayı indirmeye başlıyor. Sildim ancak yine bunu yapıyor. En son bu uygulamanın olmadığı bir rom sürümü aramaya başladım. Böyle bir rom sürümü var mıdır?
Ayarlardan bölgenizi Almanya yapın yeniden başlatın telefonu, bir de öyle deneyin.

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13
Adb ile kalıcı olarak onu ve msa yı kaldırın, özel dns kısmına dns.adguard.com yazın, bazı xiaomi uygulamalarında ayarlar bölümünde reklamları göster ve tavsiyeleri al gibi seçenekler var. Onları kapatırsanız birdaha reklam kesinlikle gelmeyecektir. Sorununuzda ortadan kalıcı olarak kalkacaktır

burcu_aksu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
3
Uygulamalar - get apps - veri kullanımı
3 seçeneğinde tikini kapatın. Ben şekilde yaptım uzun zamandır kendi kendine uygulama indirme olmadı. Siz de bir deneyin isterseniz.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamalar - get apps - veri kullanımı
3 seçeneğinde tikini kapatın. Ben şekilde yaptım uzun zamandır kendi kendine uygulama indirme olmadı. Siz de bir deneyin isterseniz.
Sildiğimden beri şu aralar herhangi bir sorun yaşamadım

Üst Alt