- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Merhaba arkadaşlar android 9 pie ye güncelledim ancak geri dönmek istiyorum 8 e yöntem varmı
Bugün 9 dan 8 e döndüm sorunsuz fakat açılışta google hesabında yedek bulunamadı dedi ve şuan Google driveda yedeği görmeme rağmen yükleyemiyorum sorunu nasıl çözebilirim?
telefon 9.6.4.0 ile geliyor ama ben size 9.6.11.0 kurmanızı öneririmOreodaki versiyonumuz tam olarak neydi ? Guncelleme yapmamis(kutudan ciktigi haliyle) bir arkadas ekran goruntusu atailir mi rica etsem...
Sorunun çözümü için:9.6.11 versiyonu kurdum ve 14 saat bekleme suresi alinca 9.6.4 versiyonu kurdum şimdilik gayet güzel görünüyor pil performansı tek sorun sim-1 ile sim-2 yer değiştirdi
TWRP aslında bir program değil, şuanda mevcut olan recovery'nizi değiştirmeye ve daha modüler hale getirmeye yarıyorO programı hiç kullanmadım ama anlatım varsa bir göz atmakta fayda var eski haline getiririm...
TWRP için telefonu sıfırlamanıza gerek yok ama TWRP'yi magisk'ten önce yüklemenizi öneririmCok sagolun hocam evet hic bilmiyorum ama cihazi tekrar sifirlamam gerekecek mi bu islem icin?