Yardım Gereksiz Reklam v2

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Arkadaşlar Biliyorum uygulamadan kapatmayı lütfen saçma sapan yazı yazmayın bide konuyu kapatmayın yükledim uygulamaları sildim yine çıkıyor bu reklam sorun bendemi yoksa geneldemi böyle bir hata var ???

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-12-05-56-35-617_com.miui.player.png
    Screenshot_2018-12-12-05-56-35-617_com.miui.player.png
    249 KB · Görüntüleme: 171

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
eu rom ota yoluyla güncelleme alıyor artık. Lakin nadir de olsa sunucularında bi sıkıntı çıkıyor. Bu durumda twrp ye geçiş yapılabilir.
Miui yi en sade, en akıcı, orjinaline en yakın haliyle kullanmak isterseniz tercihiniz eu rom olmalı bana göre. Reklam engellemek de kolay iş ya twrp üzerinden host dosyası flaşlamalı ya da rootlayip AdAway kurmalı.

Oyla:

Darqos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
eu rom ota yoluyla güncelleme alıyor artık. Lakin nadir de olsa sunucularında bi sıkıntı çıkıyor. Bu durumda twrp ye geçiş yapılabilir.
Miui yi en sade, en akıcı, orjinaline en yakın haliyle kullanmak isterseniz tercihiniz eu rom olmalı bana göre. Reklam engellemek de kolay iş ya twrp üzerinden host dosyası flaşlamalı ya da rootlayip AdAway kurmalı.
Ben geçen hafta Pazar Bootlader kilidi açma işlemini gerçekleştirdim ama kilidin açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim?, ve bu arada HOST flashlama Post u varsa link atabilirmisiniz rica etsem ve son birşey daha sormak istiyorum, EU rom kurduğumda telefona güncelleme gelecek mi yoksa el ile mi kuracağız? Teşekkür ederim.

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
eu rom güncelleme alır. Geliştirici rom kullanıyorum haftalık güncelleme yapıyorum.
Bu host dosyası reklam engellemek için yeterli. Bazı host dosyaları geniş çaplı engelleme yapıyor. E-posta sosyal medyalar vesaire engelliyor. Bu engellemez sadece reklam engeller.

Oyla:
Üst Alt