Sohbet Gerçeği Açıklıyorum...

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam birşey farkettim ki! Çok boş yapıyorsunuz. Yaşınıza bakıyorum maşalahı var yazdıklarınıza bakıyorum sonra tekrar düşünüyorum. Sizin 2bin bilmem kaçlarda android 4.4 sürümlerindeyken yazdığınız yazıların artık çokta anlam ifade etmediğini söylemek isterim. Android dünyasından kopmuş gitmişsiniz geri dönmeye çalışıyor gibisiniz. Fakat sizin bıraktığınız gibi değil artık. Sayın Admin HiddeNKinG ve cantara arkadaşları tanıyor olabilirsiniz ama sanki size forumda ayrıcalıklı davranılmasını bekliyor gibisiniz. Aslında ben çok sık yazmam ama dayanamadım artık bu yaptıklarınıza ve yazdıklarınıza

Saygılarımla.
İşte aradığım yorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
üstüme vazife değil ama chatin_62 hocam, masallah sizinde madalyalarınız sayfayı epey bi kaplıyor... :D:D:D
Haklısınız, bir yanlışlık sonucu bu 104 tane madalyanın 33 tanesi sehven verilmiş. Yöneticiler kendi madalyalarına müdahale edemiyorlar. Arkadaşlardan rica ettim, bu yanlış verilen madalyaları kaldıracaklar.
Gerçi elimdeki tüm ürünlerin madalyası olsaydı sanırım benimkini açılır-kapanır menü yapmaları gerekirdi. :D
Madalyaların 64 tanesini silerek 40 taneye indirdik. Bunun için cantara hocam bayağı bir zaman harcadı. Hiç te benim düşündüğüm gibi değilmiş. Her bir madalya için o madalyayı bulup açmak ve o madalyayı almış kullanıcılar arasından da beni bulup silmesi gerekiyormuş. Bazı madalyalar binlerce üyeye verildiği için oldukça zaman alıcı bir işlem. Yaklaşık bir buçuk saattir bunlarla uğraşıyor. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyor ve ellerine sağlık hocam diyorum.
Umarım artık daha az rahatsız edecektir.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hocam birşey farkettim ki! Çok boş yapıyorsunuz. Yaşınıza bakıyorum maşalahı var yazdıklarınıza bakıyorum sonra tekrar düşünüyorum. Sizin 2bin bilmem kaçlarda android 4.4 sürümlerindeyken yazdığınız yazıların artık çokta anlam ifade etmediğini söylemek isterim. Android dünyasından kopmuş gitmişsiniz geri dönmeye çalışıyor gibisiniz. Fakat sizin bıraktığınız gibi değil artık. Sayın Admin HiddeNKinG ve cantara arkadaşları tanıyor olabilirsiniz ama sanki size forumda ayrıcalıklı davranılmasını bekliyor gibisiniz. Aslında ben çok sık yazmam ama dayanamadım artık bu yaptıklarınıza ve yazdıklarınıza

Saygılarımla.

Hocam anlamadığınız şu ben forumda ayrıcalık falan istemiyorum öyle bir beklentimde yok bunu özellikle belirttim zaten ve foruma zaman ayıramamda...
Android 1.5 ile başladı hikaye ancak o dönemlerde bilgi almak ve öğrenmek için çırpınan ve mağdur olan insanlara yardım için gecemizi gündüzümüzü birbirine katıp yardım ettik ve bu günlere geldik bunu küçümser tavır almanıza anlam veremedim ayrıca android dünyasından kopmuş falanda değilim küçük bir araştırma ile bilgilerime ulaşabilirsiniz...
Evet HiddeNKinG i de cantara yı da bilirim onlarla yol arkadaşlığım oldu ancak onları tanıyorum diye onlardan ayrıcalık beklemiyorum yapsalarda itiraz ederim..

Forum konusunda birilerinin sağda solda sarf ettiklerinin yanlış olduğunu kanıtlamak için bilinçli olarak harekete geçip bıyık altında gülerek takıldığım konuları sanki buzulların erimesiniz suçlusu benmişim gibi ''dayanamadım yazdım'' tavrı almak hiç hoş değil.
Şikayet Var tarzı sitelerde forum için yazılara rastladım ve üzüldüm oradaki yazıların doğru olmadığını kanıtlamak için farklı profiller çizdim ki burada ki yönetici arkadaşların ne sabırla konuya yaklaştıklarını bizzat kendim yaptıklarımla kanıtlamış oldum bunu da açıklayan bu sohbet konusunu açtım kısaca kendimi ve şahsiyetimi riske atarak bu yolu izledim...
Siz biraz daha düşünün zaman herşeyin doğrusunu gösterir... SAYGILAR

rcredmis2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Madalyaların 64 tanesini silerek 40 taneye indirdik. Bunun için cantara hocam bayağı bir zaman harcadı. Hiç te benim düşündüğüm gibi değilmiş. Her bir madalya için o madalyayı bulup açmak ve o madalyayı almış kullanıcılar arasından da beni bulup silmesi gerekiyormuş. Bazı madalyalar binlerce üyeye verildiği için oldukça zaman alıcı bir işlem. Yaklaşık bir buçuk saattir bunlarla uğraşıyor. Bunun için kendisine çok teşekkür ediyor ve ellerine sağlık hocam diyorum.
estagfurullah hocam rahatsızlıkta ne demek, sizleri her halükarda takip ederiz.Yes~~mm~~

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Aslında hocam, madalyalar diye bir dropdown tarzında veya modal tarzında sistem eklenirse isterse 10 Bin adet madalyanız olsun. Hiç bir sorun çıkmaz böylelikle.

Üst Alt