Hocam birşey farkettim ki! Çok boş yapıyorsunuz. Yaşınıza bakıyorum maşalahı var yazdıklarınıza bakıyorum sonra tekrar düşünüyorum. Sizin 2bin bilmem kaçlarda android 4.4 sürümlerindeyken yazdığınız yazıların artık çokta anlam ifade etmediğini söylemek isterim. Android dünyasından kopmuş gitmişsiniz geri dönmeye çalışıyor gibisiniz. Fakat sizin bıraktığınız gibi değil artık. Sayın Admin
HiddeNKinG ve
cantara arkadaşları tanıyor olabilirsiniz ama sanki size forumda ayrıcalıklı davranılmasını bekliyor gibisiniz. Aslında ben çok sık yazmam ama dayanamadım artık bu yaptıklarınıza ve yazdıklarınıza
Saygılarımla.
Hocam anlamadığınız şu ben forumda ayrıcalık falan istemiyorum öyle bir beklentimde yok bunu özellikle belirttim zaten ve foruma zaman ayıramamda...
Android 1.5 ile başladı hikaye ancak o dönemlerde bilgi almak ve öğrenmek için çırpınan ve mağdur olan insanlara yardım için gecemizi gündüzümüzü birbirine katıp yardım ettik ve bu günlere geldik bunu küçümser tavır almanıza anlam veremedim ayrıca android dünyasından kopmuş falanda değilim küçük bir araştırma ile bilgilerime ulaşabilirsiniz...
Evet
HiddeNKinG i de
cantara yı da bilirim onlarla yol arkadaşlığım oldu ancak onları tanıyorum diye onlardan ayrıcalık beklemiyorum yapsalarda itiraz ederim..
Forum konusunda birilerinin sağda solda sarf ettiklerinin yanlış olduğunu kanıtlamak için bilinçli olarak harekete geçip bıyık altında gülerek takıldığım konuları sanki buzulların erimesiniz suçlusu benmişim gibi ''dayanamadım yazdım'' tavrı almak hiç hoş değil.
Şikayet Var tarzı sitelerde forum için yazılara rastladım ve üzüldüm oradaki yazıların doğru olmadığını kanıtlamak için farklı profiller çizdim ki burada ki yönetici arkadaşların ne sabırla konuya yaklaştıklarını bizzat kendim yaptıklarımla kanıtlamış oldum bunu da açıklayan bu sohbet konusunu açtım kısaca kendimi ve şahsiyetimi riske atarak bu yolu izledim...
Siz biraz daha düşünün zaman herşeyin doğrusunu gösterir... SAYGILAR