Sohbet Gerçeği Açıklıyorum...

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Gerçeği Açıklıyorum... ;)

Forum da aslında çok eskiyim ama eski hesabımın bilgilerini kaybettiğim için bu hesabı açtım uzun süredir de forumu izliyorum başarılı işler yapılmış ve yapılıyor, ben bu forumu çok başarılı buluyorum forum adab-ı oturmuş yönetici kadrosunda cantara ve HiddeNKinG dışında forum sitelerinden tanıdığım seçme isimlerin olması foruma ayrı bir güzellik katmış, forum da ki bazı aksaklıklar ise zaman içinde düzelecektir buna eminim...
İnternetde dolaşırken Forumla ilgili ''Şikayet Var'' gibi ortamlar da olumsuz görüşlerde gördüm ancak burada şu atasözü aklıma geldi ''Meyve veren Ağaç taşlanır.''
Her başarılı işin olumsuzlukları da olacaktır ve olmalı yoksa doğruyu bulamayız zıt görüşlere de yer vererek alacağımız tedbirler ve yapacağımız işler daha seçici hale gelecektir bu kaliteyi yükseltecektir...
Ekonomik koşullar maalesef her başarılı işi zorlar hale geldi ayakta kalabilmek için çözümlerde üretilip devreye alınmalı, XDA Developers'in gelirlerine bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
MIUI Türkiye Fan Sitesi'nden faydalanabiliyorsak ve bu faydalanmanın devam etmesini istiyorsak bu site kesinlikle ayakta kalmalı, bunu sadece yönetim den beklemek doğru olmaz her güzel işi desteklemek katkıda bulunmak gerekli, bu konuda Premium üyelik düşüncesini olumlu buluyorum ve bu düşünce desteklenmeli Premium üye sayısı artırılmalı diye düşünüyorum...

Beni yakından tanıyanlar olumsuz bir insan olmadığımı bilir ve nüktedan tavrımdan pek geri adım atmam ciddi görüntümün ardında aslında şakacı bir yapım vardır, foruma tam anlamı ile girmiş değilim zamanım oldukça giriyorum ve bu girişlerimde de bilinçli olarak farklı profiller çizdim ''bizim bildiğimiz Murad Ali bu değil'' dedirtirecek hale getirtiğim oldu diyebilirim bunların hepsi forum kalitesini ortaya çıkarmaktı, ne kadar uzak kalsakta cantara ve HiddeNKinG 'in insanlık uğruna uğraşlar verdiklerinin şahidi olan biriyim bu arkadaşların verdiği emekler ödenecek cinsten değil bu arkadaşlar sonuna kadar desteklenmeli diye düşünüyorum...

Bu sohbeti açmadan önce bu konu altında Rehber - TWRP Recovery Kullanımı Hakkında Herşey chatin_62 hocamla yapmış olduğum tartışmayı gençlere örnek olsun diye bilinçli olarak uzatım bu nedenle öncelikle chatin_62 hocamdan özür diliyorum çünki tuzağa o düştü :) ve onun tartışma üslubunu bozmayacağını eskiden beri bildiğimden zıt görüşteki insanların üslubu bozmadan karşısındakini kırmadan nasıl bir üslupla yaklaşması gerektiğini gençlere göstermek amacındaydım...
Aslında Skorpi hocamı da tartışma içine çekmeyi de isterdim birde içinde HiddeNKinG ve cantara olmalıydı ki o tartışma tadından yenmezdi...

Skorpi hocam sizdende özür diliyorum sizinlede küçük bir polimiğe girdim ancak yaşdaşım olduğunuz için sizide tanımak istedim gençlerin arkasında duran görüntünüzü çok takdir ettim bende sizinle bizzat tanışma isteği uyandırdı...

Burada farklı isimlerle yapmış olduğum tartışmalar forumun ne kadar başarılı olduğunu ve kaltesini ortaya koyacak nitelikte, bu forumda emeği geçen herkesi böyle kaliteli bir çalışmanın içinde oldukları için ayakta alkışlıyorum ve BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM Baştacısınız...

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Bize tanıtılan Murad Ali ile buradaki Murad Ali arasında çok fark vardı. Bir türlü anlam veremiyorduk. :D

Bu arada imzanıza da el atacak mısınız? Malum tüm sayfayı kaplama gibi bir özelliği var :D

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Bize tanıtılan Murad Ali ile buradaki Murad Ali arasında çok fark vardı. Bir türlü anlam veremiyorduk. :D

Bu arada imzanıza da el atacak mısınız? Malum tüm sayfayı kaplama gibi bir özelliği var :D

bunların hepsi bazı ortamlarda bahsolan konuların yersiz olduğunu göstermek içindi chatin_62 hocam yaşımız ilerledi yapılan işin kalitesini ortaya çıkarmak istedim yoksa sana katılmıyor değilim ama artık yoruldum gençlere bıraktım ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunların hepsi bazı ortamlarda bahsolan konuların yersiz olduğunu göstermek içindi chatin_62 hocam yaşımız ilerledi yapılan işin kalitesini ortaya çıkarmak istedim yoksa sana katılmıyor değilim ama artık yoruldum gençlere bıraktım ;)

pardaon imza işini hemen hallediyorum zaten çoçukca duruyor :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HiddeNKinG hocam eski hesap bilgilerime ulaşabilirseniz o bilgileri bana ulaştırın ki birkaç hesapla boş kaldıkça saldırayım foruma :D:D

Birde beni eski günlerin hatrına emekli kategorisine alırsanız sevinirim yanlış anlaşılmasın yetki istememiyorum sadece profilim öyle görünsün talebindeyim eskisi gibi aktif olamam yaşlandık artık yetki gençlerde olmalı

Son düzenleme:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hocam birşey farkettim ki! Çok boş yapıyorsunuz. Yaşınıza bakıyorum maşalahı var yazdıklarınıza bakıyorum sonra tekrar düşünüyorum. Sizin 2bin bilmem kaçlarda android 4.4 sürümlerindeyken yazdığınız yazıların artık çokta anlam ifade etmediğini söylemek isterim. Android dünyasından kopmuş gitmişsiniz geri dönmeye çalışıyor gibisiniz. Fakat sizin bıraktığınız gibi değil artık. Sayın Admin HiddeNKinG ve cantara arkadaşları tanıyor olabilirsiniz ama sanki size forumda ayrıcalıklı davranılmasını bekliyor gibisiniz. Aslında ben çok sık yazmam ama dayanamadım artık bu yaptıklarınıza ve yazdıklarınıza

Saygılarımla.

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hocam birşey farkettim ki! Çok boş yapıyorsunuz. Yaşınıza bakıyorum maşalahı var yazdıklarınıza bakıyorum sonra tekrar düşünüyorum. Sizin 2bin bilmem kaçlarda android 4.4 sürümlerindeyken yazdığınız yazıların artık çokta anlam ifade etmediğini söylemek isterim. Android dünyasından kopmuş gitmişsiniz geri dönmeye çalışıyor gibisiniz. Fakat sizin bıraktığınız gibi değil artık. Sayın Admin HiddeNKinG ve cantara arkadaşları tanıyor olabilirsiniz ama sanki size forumda ayrıcalıklı davranılmasını bekliyor gibisiniz. Aslında ben çok sık yazmam ama dayanamadım artık bu yaptıklarınıza ve yazdıklarınıza

Saygılarımla.
Karlar Yağmaya başladı bu güzel yorumunuza hocam :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Karlar Yağmaya başladı bu güzel yorumunuza hocam :)
MIUITürkiye yazısına hediye paketleri noel baba şekerler filan gelse tam uyar. :)

Avatarlara ne oldu böyle havai fişekler patlıyor :D

Üst Alt