Yardım genpa rezaleti

seawoncry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
şahin
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilinmiyor
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumu iki gün önce garantisi devam ediyor diye servise yönlendirdim ekran takılı kalıyor telefon açılmıyor diye. Bugün genpa bana arka kapakda kılcal çatlaklar var diye 560 tl fiyat çıkarmış. o parayı ödedikten sonra arızanın ne olduğuna bakılacakmış. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Garantisi devam eden telefonda daha arızayı tespit etmeden ücret istenir mi? Bu konuda tecrübesi olan daha önce yaşamış olan var mı? destek olursanız sevinirim.

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Telefonumu iki gün önce garantisi devam ediyor diye servise yönlendirdim ekran takılı kalıyor telefon açılmıyor diye. Bugün genpa bana arka kapakda kılcal çatlaklar var diye 560 tl fiyat çıkarmış. o parayı ödedikten sonra arızanın ne olduğuna bakılacakmış. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Garantisi devam eden telefonda daha arızayı tespit etmeden ücret istenir mi? Bu konuda tecrübesi olan daha önce yaşamış olan var mı? destek olursanız sevinirim.
TR de garanti diye birşey yoktur, ısırılmış elma hariç

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Gidip o raporu yazanı bulacaksın da medeni bir ülke işte. Telefon ile görüştünüz mü hiç? Çatlatların kaynağı nedir? Kılcal çatlaktan kasıt nedir. Darbe aldı mı cihaz. Darbe aldığını düşündülerse belki ondan olabilir.

Ama yinede saçmalık, tutanak tutarsın cihaz geldiğinde böyle böyle durumdaydı diye sonra sorunu tespit edersin adam kapağını değiştirmek isterse değiştirir. Kozmetik bir şey sonuçta. Onu da geçtim kapak dediğin 60-70 liralık bir şey.

Oyla:
Üst Alt