angel_of_death1585@hotmail.com hocam benimde uyeligimi aktif ederseniz sevinirim
Şu anda kayıt oldum hocam rica etsem onaylarmısınızVerdiğiniz E-posta adresi ve kullanıcı adı üyeler arasında bulunmuyor
Siz onaylıyorsunuz hocam, e-posta adresinize link ve onay kodu gönderiliyor.Şu anda kayıt oldum hocam rica etsem onaylarmısınız
Peki giriş yaptıgımda herhangi bir seçeneğe tıkladığımda tekrar login sayfasına yönlendiriyor bunun çözümü nedir acabaSiz onaylıyorsunuz hocam, e-posta adresinize link ve onay kodu gönderiliyor.
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulama verilerini temizleyip, yeniden deneyinPeki giriş yaptıgımda herhangi bir seçeneğe tıkladığımda tekrar login sayfasına yönlendiriyor bunun çözümü nedir acaba
dediğinizi yaptım hocam yama notlarına bile tıklasam aynı şeyi yapıyor anlamlandıramadımUygulama verilerini temizleyip, yeniden deneyin
Zararlı uygulama bulundu diyor telefonum rootlu bile değildediğinizi yaptım hocam yama notlarına bile tıklasam aynı şeyi yapıyor anlamlandıramadım
Giriş sayfasında BENİ HATIRLA seçili mi?dediğinizi yaptım hocam yama notlarına bile tıklasam aynı şeyi yapıyor anlamlandıramadım
EvetGiriş sayfasında BENİ HATIRLA seçili mi?