Hocam detaylı anlatmanıza gerek yok. Sadece hangi bölümden, neleri ya da hangi ayarları seçeceğimizi yazmanız yeterli olur.
Mesela herhangi bir programın mobil veri yada wifi bağlantısını engelliyorum, sonra uygulamayı açmaya çalışırken, yukarıda açılan sekme tıkladığımızda üç noktadan arka plan ağ bağlantısında hepsini kapatıyorum WhatsApp hariç hani,gerekli olan o olduğundan bana, faydası olur mu ki ! Birde mobil veride sistem uygulamalarında hepsini kapatıyorum.. nasıl olur?mehmet.akif, İlk sayfaya en alt kısma spoiler içerisine yazılı anlatım ekledim umarım faydası olur.
Demeyi unuttum bazı uygulamalar hariç tabiki android system web view mesela , uygulamalar açılmaz o zaman, Google hizmetleri çerçevesi bunlar önemli tabi.. hmm kurcalıyorum bende haklısın bataryaya etkisi olacaktır, deneme yanılma da olabilir tabiemRu11aH, Bildirim almak istemiyorsanız yapabilirsiniz ,olumlu olarak etkisi olur tabiki...
Greenify kullanıyordum, ta ki arkaplan etkinliğini kısıtla ayarını öğrenene kadar. İşte bu yüzden MIUI...
kac yildir miui kullanan birsi kimi diyorum ki arka plan iluygulama kapatinca telefon sapitiyor ram fazla yiyor takilma oluyor cihazda uygulamadan cikib 10 san sonra girsen bile heweyi yeniden yukluyor en iyisi grenify root ve pro olani